Ugyan nem mai a hír, de csak most olvastam. És vannak kétségeim. Mert amennyire én emlékszem, a sorozat elõtt már volt egy "mozifilm", amiben voltak ismertebb nevek is, de a minõsége (minden tekintetben) k@k@ volt. És jéé, abban nem vett részt Josh Whedon (kívánnék jó szórakozást annak, aki esetleg megnézné, de rosszat nem akarok, úgyhogy nem teszem).
De ha kell a pénz, akkor kell, biztos fog is hozni a konyhára, mert Megan Foxot elég sokan szeretik ahhoz, hogy ne számítson a történet (aztán meg szépen úgy járnak, mint George Lucas a Star Wars filmekkel, hozott egy csomó pénzt, de rajongói szempontból sz@r volt na ) Én meg ilyen formában meg nem nagyon vagyok rá kíváncsi.
Megan Fox lesz az új Buffy?
2010. február 11. 19:41
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Idézet(Necros @ 2009. August 13. - 19:05)
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.
Attól függ, melyik néhány epizódot láttad.
Az eleje a szokásos bevezetõ: az elsõ évad sulis, könnyedebb, inkább humoros, aztán ahogy Angel egyre nagyobb szerepet kap egyre jobb, majd a leguolsó évadok már elég brutálisak az elsõhöz képest.
Szeretem
(Angelt is)
SMG = Buffy
2010. február 11. 19:43
Idézet
Megan Fox lesz az új Buffy?
ez akkor most komoly?
2010. február 11. 19:48
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A BTVS egy szuper sorozat. Szeretem azt is, meg szeretem Megan-t is. A kettõt egybe viszont nehezen tudom csak elképzelni.
Megan valahogy nem Buffynak való.
Megan valahogy nem Buffynak való.
2010. február 11. 21:53
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline |
Ez most csak vicc ugye? Megan mint Buffy? Szeretem Megan-t de ezt a szerepet nagyon nem kéne elvállalnia.
Joss meg nem a saját hibájából esett pofára a Firefly és a Dollhouse sorozatával. Mindkettõt a FOX csatorna itélte halálra. Ha hagyták vona kibontakozni és nem pofáztak volna bele nagyszerû sorozat lett volna mindkettõ. Még így utólag is rengeted scifi rajongó állítja hogy a Firefly nagyon jó sorozat volt és Joss méltó befejezést is csinált neki egy filmmel.
Ha jól emlékszem a Big Bang Theory legutobbi részében volt az amikor Seldon leszólja a FOX-ot amiért halálra itélték a Firefly-t.
Joss már bizonyított az Angel és a Buffy sorozattal. És ott van a Firefly-ból készített mozi a Serenity. Tud õ sorozatból filmet csinálni. Ha az õ kezébe adnák akkor biztosan egy remek filmet nézhetnénk meg a moziban.
Buffy szerepére meg ott van SMG. Már lebabázott. Simán elvállalhatná a szerepet.
Joss meg nem a saját hibájából esett pofára a Firefly és a Dollhouse sorozatával. Mindkettõt a FOX csatorna itélte halálra. Ha hagyták vona kibontakozni és nem pofáztak volna bele nagyszerû sorozat lett volna mindkettõ. Még így utólag is rengeted scifi rajongó állítja hogy a Firefly nagyon jó sorozat volt és Joss méltó befejezést is csinált neki egy filmmel.
Ha jól emlékszem a Big Bang Theory legutobbi részében volt az amikor Seldon leszólja a FOX-ot amiért halálra itélték a Firefly-t.
Joss már bizonyított az Angel és a Buffy sorozattal. És ott van a Firefly-ból készített mozi a Serenity. Tud õ sorozatból filmet csinálni. Ha az õ kezébe adnák akkor biztosan egy remek filmet nézhetnénk meg a moziban.
Buffy szerepére meg ott van SMG. Már lebabázott. Simán elvállalhatná a szerepet.
2010. február 12. 21:16
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
ha nem Sarah Michelle Gellar játsza a mozifilmben Buffy-t akkor elõre garantált a bukás...azzal hogy Megan-t akarják a szerepre, elsõsorban ránk, férfiakra akarnak hatni (mintha Sarah nem lenne elég csinos)
2010. március 20. 21:46
Valószínűleg lesz mozifilm, és valószínűleg nem az eredeti színészekkel, mert Sarah ugye nemrégiben szült, és a többiek a saját sorozataikra akarnak koncentrálni (Alyson Hannigan - HIMYM, David Boreanaz - Dr. Csont...). De én azt akarom, hogy az eredeti színészek legyenek, és Willow & Oz megint jöjjenek összeeeeee... Sarah nélkül nem fog semmit, érni, kalap sz*r lesz az egész így Megan-el. Szeretem Megant, de SMG-t sehogy se tudja helyettesíteni. Se ő, se senki.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.