Starity

Megan Fox lesz az új Buffy?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. február 11. 19:29 #21
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Ugyan nem mai a hír, de csak most olvastam. És vannak kétségeim. Mert amennyire én emlékszem, a sorozat elõtt már volt egy "mozifilm", amiben voltak ismertebb nevek is, de a minõsége (minden tekintetben) k@k@ volt. És jéé, abban nem vett részt Josh Whedon (kívánnék jó szórakozást annak, aki esetleg megnézné, de rosszat nem akarok, úgyhogy nem teszem).
De ha kell a pénz, akkor kell, biztos fog is hozni a konyhára, mert Megan Foxot elég sokan szeretik ahhoz, hogy ne számítson a történet (aztán meg szépen úgy járnak, mint George Lucas a Star Wars filmekkel, hozott egy csomó pénzt, de rajongói szempontból sz@r volt na ) Én meg ilyen formában meg nem nagyon vagyok rá kíváncsi. smileeee.gif
2010. február 11. 19:41 #22
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3292
Csatolások: 6247
Azonosító: 24869
Idézet(Necros @ 2009. August 13. - 19:05)
Én eddig nem estem hasra Josh Whedon elõtt a Firefly/Serenity és a Dollhouse miatt, így õt nem fogom hiányolni, SMG kihagyása pedig érthetõ, ha rebootról van szó. Megan gyönyörû és nem is rossz színésznõ, miatta még kíváncsi is lennék a filmre. Mert a sorozat azzal a néhány epizóddal, amit valamikor láttam, nem gyõzött meg.

Attól függ, melyik néhány epizódot láttad. wink.gif
Az eleje a szokásos bevezetõ: az elsõ évad sulis, könnyedebb, inkább humoros, aztán ahogy Angel egyre nagyobb szerepet kap egyre jobb, majd a leguolsó évadok már elég brutálisak az elsõhöz képest.

Szeretem wub.gif
(Angelt is)

SMG = Buffy

2010. február 11. 19:43 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet
Megan Fox lesz az új Buffy?

ez akkor most komoly? mellow.gif
2010. február 11. 19:48 #24
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
A BTVS egy szuper sorozat. Szeretem azt is, meg szeretem Megan-t is. A kettõt egybe viszont nehezen tudom csak elképzelni.

Megan valahogy nem Buffynak való.
2010. február 11. 21:53 #25
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Ez most csak vicc ugye? Megan mint Buffy? Szeretem Megan-t de ezt a szerepet nagyon nem kéne elvállalnia.
Joss meg nem a saját hibájából esett pofára a Firefly és a Dollhouse sorozatával. Mindkettõt a FOX csatorna itélte halálra. Ha hagyták vona kibontakozni és nem pofáztak volna bele nagyszerû sorozat lett volna mindkettõ. Még így utólag is rengeted scifi rajongó állítja hogy a Firefly nagyon jó sorozat volt és Joss méltó befejezést is csinált neki egy filmmel.
Ha jól emlékszem a Big Bang Theory legutobbi részében volt az amikor Seldon leszólja a FOX-ot amiért halálra itélték a Firefly-t. biggrin.gif
Joss már bizonyított az Angel és a Buffy sorozattal. És ott van a Firefly-ból készített mozi a Serenity. Tud õ sorozatból filmet csinálni. Ha az õ kezébe adnák akkor biztosan egy remek filmet nézhetnénk meg a moziban.

Buffy szerepére meg ott van SMG. Már lebabázott. Simán elvállalhatná a szerepet.

2010. február 12. 21:11 #26
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Sarah a legjobb õt nem pótolhatja senki.
SMG 4ever! biggrin.gif
2010. február 12. 21:16 #27
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
ha nem Sarah Michelle Gellar játsza a mozifilmben Buffy-t akkor elõre garantált a bukás...azzal hogy Megan-t akarják a szerepre, elsõsorban ránk, férfiakra akarnak hatni (mintha Sarah nem lenne elég csinos)
2010. március 20. 21:46 #28
- törölt felhasználó -    
Valószínűleg lesz mozifilm, és valószínűleg nem az eredeti színészekkel, mert Sarah ugye nemrégiben szült, és a többiek a saját sorozataikra akarnak koncentrálni (Alyson Hannigan - HIMYM, David Boreanaz - Dr. Csont...). De én azt akarom, hogy az eredeti színészek legyenek, és Willow & Oz megint jöjjenek összeeeeee... rolleyes.gif Sarah nélkül nem fog semmit, érni, kalap sz*r lesz az egész így Megan-el. Szeretem Megant, de SMG-t sehogy se tudja helyettesíteni. Se ő, se senki.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!