2009. november 28. 20:06
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 19. - 10:20)
Várós film mindenesetre az biztos. Tegnap láttam moziba a trailerét... hát igazság szerint tátva maradt a szám. James megint hatalmasat hozott össze.
Dec 17-én szeretnék az elsõk között lenni akik megtekintik. Elõzetes alapján van benne valami hogy robbantani fog a dolog!
Dec 17-én szeretnék az elsõk között lenni akik megtekintik. Elõzetes alapján van benne valami hogy robbantani fog a dolog!
Idézet(Christo @ 2009. November 22. - 19:25)
Látatlanba én nem mondanék véleményt. Egyáltalán nem biztos, hogy a lenyûgözõ látvány miatt nem lesz értelmes film, amit nem csak a szájtátás miatt lesz érdemes megnézni...
Számomra az egyik legjobban várt film
Számomra az egyik legjobban várt film
Egyetértek veletek.
2009. november 30. 23:31
kiskoppanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.09. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 86808 offline |
Most csütörtöktõl(dec. 3.) lehet jegyet foglalni a Budapesti IMAX-moziba a premier elõtti vetítésre... én pénztárnyitásra ott leszek
2009. december 01. 17:16
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26927 Azonosító: 24048 offline |
Magyar poszter
2 felhasználónak tetszik:
Marina Salvatore,
zsazsa
2009. december 08. 20:56
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
A film forgalmazója, az Intercom jóvoltából Magyarországon a Premierfilm.hu-n debütál az Avatar címû film legújabb elõzetese!
James Cameron december 17-én érkezõ új filmjével a a mozi forradalmasítását tûzte ki célul: az Avatar digitális 3D technikával egy virtuális stúdióban készülõ, hatalmas ambíciójú, szemkápráztató alkotás, az év legjobban várt, különleges mozi élménye. A film a hazai mozikban a normál (35 mm-es) kópia mellett digitális 3D-ben is megtekinthetõ lesz bizonyos mozikban, valamint IMAX 3D változatban is látható lesz!
James Cameron december 17-én érkezõ új filmjével a a mozi forradalmasítását tûzte ki célul: az Avatar digitális 3D technikával egy virtuális stúdióban készülõ, hatalmas ambíciójú, szemkápráztató alkotás, az év legjobban várt, különleges mozi élménye. A film a hazai mozikban a normál (35 mm-es) kópia mellett digitális 3D-ben is megtekinthetõ lesz bizonyos mozikban, valamint IMAX 3D változatban is látható lesz!
2009. december 09. 09:35
Idézet(Bessie @ 2009. December 8. - 20:56)
A film forgalmazója, az Intercom jóvoltából Magyarországon a Premierfilm.hu-n debütál az Avatar címû film legújabb elõzetese!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Az a LEGESLEGELSÕ TEASER! Van benne KÉT MONDAT!
Ez teljesítmény! Szinkronos Elõzetes! Arcom leteszem! Gratulálok Intercom!
2009. december 21. 02:39
Mister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.16. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 6221 offline |
Én most értem haza az Imax 3D vetítésrõl.
Még nem tudom, érlelem.
Látvány 10/10 <---- 2D-ben a film még akár szar is lehet, annyira feldobja a 3D, sztori amúgy kb 5/10... egyszer meg kell nézni, de aztán ennyi.
Még nem tudom, érlelem.
Látvány 10/10 <---- 2D-ben a film még akár szar is lehet, annyira feldobja a 3D, sztori amúgy kb 5/10... egyszer meg kell nézni, de aztán ennyi.
2009. december 22. 12:07
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline |
tegnap az idõvel és közlekedéssel folytatott véres harcok árán, de sikerült eljutnunk a moziba.
a kezdeti gyomorgörcsömön enyhített egy KitKat, aztán pislogtam egyet és jöttünk is ki. nagyon hamar, túl hamar eltelt az a cirka 3 óra, még elnézegettem volna a filmet reggelig.
a mozi tömve volt, és én ilyet még nem tapasztaltam, de nemhogy popcorn-zacskó csörgést, de levegõvételt nem lehetett hallani a teremben.
én, amit legjobb szót találtam a filmre, az a leírhatatlan. beszélhetünk róla, írhatunk róla, de abszolút nem adja vissza az élményt.
nekem ráadásul az elsõ ilyen igazi 3D-s moziélményem volt, mellette még sci-fi/fantasy addikt vagyok, ezáltal picit elfogult is.
aki nem sajnál rá 1800 Ft-ot (az enyém egyetemi diákkal 1500körül) az mindenképpen menjen el. ez az a film, amit csak moziban érdemes megnézni, egyszer minimum.
a kezdeti gyomorgörcsömön enyhített egy KitKat, aztán pislogtam egyet és jöttünk is ki. nagyon hamar, túl hamar eltelt az a cirka 3 óra, még elnézegettem volna a filmet reggelig.
a mozi tömve volt, és én ilyet még nem tapasztaltam, de nemhogy popcorn-zacskó csörgést, de levegõvételt nem lehetett hallani a teremben.
én, amit legjobb szót találtam a filmre, az a leírhatatlan. beszélhetünk róla, írhatunk róla, de abszolút nem adja vissza az élményt.
nekem ráadásul az elsõ ilyen igazi 3D-s moziélményem volt, mellette még sci-fi/fantasy addikt vagyok, ezáltal picit elfogult is.
aki nem sajnál rá 1800 Ft-ot (az enyém egyetemi diákkal 1500körül) az mindenképpen menjen el. ez az a film, amit csak moziban érdemes megnézni, egyszer minimum.
2009. december 25. 13:06
2010. január 05. 17:09
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline |
másodjára még jobban tetszett mint elõször. mondjuk most már direkt figyeltem minden apró kis részletre, mit hogy hivnak, mi hogy néz ki, sokkal nagyobb élmény volt, mint elsõ alkalommal.
lehet hogy buta és naiv kérdés de tulajdonképpen mi a különbség a westend féle 3D-s vetítés és az IMAX között? mert nekem kettõ dolog tûnt fel: 1. a westendben elsõ sorból sokkal jobb volt nézni, mint az arénás IMAXteremben a 15.bõl, 2. az IMAX-es szemüvegnek más a formája.
mivel egyik sem lényegi különbség, ezért kérdezem, hátha tudja valaki nálam naprakészebb.
(egyébként nem tudom már melyik topikban de valaki kérdezte hogy azt a követ hogy hivják a szinkronban: unobtánium)
lehet hogy buta és naiv kérdés de tulajdonképpen mi a különbség a westend féle 3D-s vetítés és az IMAX között? mert nekem kettõ dolog tûnt fel: 1. a westendben elsõ sorból sokkal jobb volt nézni, mint az arénás IMAXteremben a 15.bõl, 2. az IMAX-es szemüvegnek más a formája.
mivel egyik sem lényegi különbség, ezért kérdezem, hátha tudja valaki nálam naprakészebb.
(egyébként nem tudom már melyik topikban de valaki kérdezte hogy azt a követ hogy hivják a szinkronban: unobtánium)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.