Én csak abból indulok ki, hogy a Transformers 2 Blu-ray Imax verziója olyan, hogy a 16:9-es képen a film nagy részében még mindig van alul felül 1-1 csík, tehát még vékonyabb, mint a 16:9-es osztás, de ha jön az imax jelenet, akkor átvált full képernyõre, eltûnik a két csík.
Ebbõl gondolom, hogy az Imax több részletet jelenít meg ( alul és fölül ad egy kis pluszt ).
De lehet, hogy tök nem így van.
2010. január 06. 09:23
Ahhoz képest, hogy ilyen hú de nagy film, nem sokan írtatok véleményt... Én lehet, hogy ma megnézem, de a trailer nem tetszett, úgyhogy csak kíváncsiságból és Michelle Rodriguez miatt.
2010. január 06. 10:54
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet(Regina @ 2010. January 6. - 10:23)
Ahhoz képest, hogy ilyen hú de nagy film, nem sokan írtatok véleményt... Én lehet, hogy ma megnézem, de a trailer nem tetszett, úgyhogy csak kíváncsiságból és Michelle Rodriguez miatt.
Sztem mindenki a "Milyen filmet láttál..." topicba írta a véleményét.
2010. január 06. 12:01
Idézet(Christo @ 2010. January 6. - 11:54)
Sztem mindenki a "Milyen filmet láttál..." topicba írta a véleményét.
Hát az lehet, de az ilyen nagyobb filmek topicjai tele szoktak lenni, itt meg kép sincs sok. Na mindegy, köszi az útbaigazítást, megnézem ott. Tudod, új vagyok még a fórumon, nem ismerem a járást...
2010. január 06. 12:57
Én tegnap néztem meg IMAX 3D-ben, és leírhatatlen élményt nyújott.
A film nekem nagyon tetszett. 10/10.
A mozi tömve volt, megértettem hogy miért. Semmiképpen sem egyszer nézhetõ film. Mondhatni, engem nem csak a látvány ragasztott a székhez. Az biztos, rám film még nem volt ilyen hatással.
A film nekem nagyon tetszett. 10/10.
A mozi tömve volt, megértettem hogy miért. Semmiképpen sem egyszer nézhetõ film. Mondhatni, engem nem csak a látvány ragasztott a székhez. Az biztos, rám film még nem volt ilyen hatással.
2010. január 06. 12:59
Idézet(Leo @ 2010. January 4. - 00:45)
James Cameron tud valamit ám... Legutóbb Titanic filmjével döntött rekordot, most meg az Avatarjával...
Én ugyan még nem láttam az avatart, majd leszedem.
Én ugyan még nem láttam az avatart, majd leszedem.
Elõbb mindenképpen moziban nézd meg!
2010. január 06. 13:00
Idézet(Maevy @ 2009. December 20. - 17:22)
Nagyon-nagyon-nagyon jó film! Lenyûgözõ, látványos, nagyszerû!
Egyetértek!
2010. január 07. 09:13
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Nálam a film 10/10.
A popcorn evésrõl teljesen megfeledkeztem. Tátott szájjal néztem végig. A látvány egyszerûen lenyûgözõ. A kidolgozás felûlmúlhatatlan. James Cameron megint hatalmasat alkotott. A kultúra a legkisebb elemig ki van dolgozva. A világ amit teremtett pedig fenomenális.
A film az elsõtõl az utolsó percig fantasztikus. Mindenképpen moziba nézõs!
A popcorn evésrõl teljesen megfeledkeztem. Tátott szájjal néztem végig. A látvány egyszerûen lenyûgözõ. A kidolgozás felûlmúlhatatlan. James Cameron megint hatalmasat alkotott. A kultúra a legkisebb elemig ki van dolgozva. A világ amit teremtett pedig fenomenális.
A film az elsõtõl az utolsó percig fantasztikus. Mindenképpen moziba nézõs!
2010. január 08. 09:25
Igen, szerintem is jelölik Oscarra, és meg is kapja majd, remélem.
2010. január 08. 17:45
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(Christo @ 2010. January 8. - 17:43)
Valami effektes kategóriában tuti
Abban mindenképp, viszont szerintem sem színészi játék, sem forgatókönyv, pláne rendezés kategóriában esélytelen. Esetleg még film kategóriában kaphat, mert õrült nagy a népszerûsége és nem mellesleg az Oscaron a pénz is egyre jobban dominál.
2010. január 08. 18:12
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet(nozso13 @ 2010. January 8. - 18:45)
Abban mindenképp, viszont szerintem sem színészi játék, sem forgatókönyv, pláne rendezés kategóriában esélytelen. Esetleg még film kategóriában kaphat, mert õrült nagy a népszerûsége és nem mellesleg az Oscaron a pénz is egyre jobban dominál.
Igen, erre gondoltam én is
2010. január 14. 12:03
Idézet(nozso13 @ 2010. January 8. - 17:45)
Nem értek egyet! Szerintem a forgatókönyvért is kapni fog, és James Cameron elég híres és népszerû rendezõ, igen nagy esélye van az Oscarra. Én úgy gondolom, hogy nem nagyon lesz ennek a filmnek riválisa az Oscar díjkiosztó gálán, bár az amerikai filmakadémia véleménye sokszor más mint a nézõké, de egy biztos, effekt kategóriában valamint zeneiben tuti, hogy jelölik, más kérdés hogy megkapja-e. Tavaly a Gettómillimos vitte el a legtöbb Oscart, annak ellenére hogy rengetegen a Benjamin Button különös élete címû filmet tartották a legesélyesebbnek az este folyamán a díjak besöprésére, de azt is csak Brad Pitt miatt. Az AVATAR lehet hogy 8 kategóriában is indulni fog az Oscarért.
2010. január 14. 18:18
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(petimbo @ 2010. January 14. - 12:03)
Nem értek egyet! Szerintem a forgatókönyvért is kapni fog, és James Cameron elég híres és népszerû rendezõ, igen nagy esélye van az Oscarra. Én úgy gondolom, hogy nem nagyon lesz ennek a filmnek riválisa az Oscar díjkiosztó gálán, bár az amerikai filmakadémia véleménye sokszor más mint a nézõké, de egy biztos, effekt kategóriában valamint zeneiben tuti, hogy jelölik, más kérdés hogy megkapja-e. Tavaly a Gettómillimos vitte el a legtöbb Oscart, annak ellenére hogy rengetegen a Benjamin Button különös élete címû filmet tartották a legesélyesebbnek az este folyamán a díjak besöprésére, de azt is csak Brad Pitt miatt. Az AVATAR lehet hogy 8 kategóriában is indulni fog az Oscarért.
Csak Brad Pitt miatt?Kapásból 5 indokot tudok mondani, hogy miért kellett volna kapnia és egyik sem Brad, pedig imádom.
A Bejnamin Button egy gyönyörû film, remek sztorival (bár ugye tudjuk, hogy adaptáció, de akkor is), remek szereplõkkel, de nem hiszem, hogy össze kellene hasonlítani az avatarral.
Az Oscar kevésbé szól arról, hogy valóban megérdemli-e az adott film, inkább arról, hogy a stúdió mennyire futtatja, tehát így sok esélye van az Avatarnak. Viszont alapvetõen szerintem az effekt és zene kategóriában van esélye, remélem fontosabb díjakat nem visz el, mert szerintem pl. rendezésben, színészi játékban vagy épp forgatókönyvben azért volt erõsebb film is 2009-ben.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.