Elkészült M. Night Shyamalan új filmje The last airbender néven, ami csak azért nem kapta meg az Avatar jelzõt, mert azt már lefoglalta James Cameron az új filmjéhez.
Maga a film anime kedvelõknek ismerõs lehet, hiszen fantasztikus a sorozat, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
A magyarországi bemutató pedig 2010 július 10-én lesz.
Addig is itt van róla néhány info.
Fõszereplõk:
Jackson Rathbone ... Sokka
Cliff Curtis ... Firelord Ozai
Dev Patel ... Zuko
Nicola Peltz ... Katara
Noah Ringer ... Aang
Jessica Andres ... Suki
Shaun Toub ... Uncle Iroh
Aasif Mandvi ... Commander Zhao
Ben Cooke ... Avatar Roku
The Last Airbender / Az utolsó léghajlító (2010)
2009. augusztus 16. 10:49
czikoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 114 Csatolások: 40 Azonosító: 34908 offline |
huh, én már nagyon várom!
1st trailer & official website
http://www.thelastairbendermovie.com/
tervezett bemutató hazánkban: 2010 július 21
a rajongókat megosztja shyamalan szereplõ választása de majd megszokják
a bemutatón viszont mindig megállok. konkrétan kiráz a hideg és ráfagyok a monitorra.... argh.
1st trailer & official website
http://www.thelastairbendermovie.com/
tervezett bemutató hazánkban: 2010 július 21
a rajongókat megosztja shyamalan szereplõ választása de majd megszokják
a bemutatón viszont mindig megállok. konkrétan kiráz a hideg és ráfagyok a monitorra.... argh.
2009. november 19. 13:26
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline |
Én nagyon várom már ezt a filmet! Már csak Jackson miatt is. De amúgy is érdekesnek ígérkezik!
http://filmek.s9.hu/az-utolso-leghajlito/
http://filmek.s9.hu/az-utolso-leghajlito/
2009. december 07. 15:58
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline |
A világot a négy kínai õselem (tûz, víz, föld, levegõ) népei lakják. Az ötödik elemet, a fémet, a föld-elembe vonták be, azért mert úgy tartják a fém a föld letisztult formája. Sokáig békében is éltek, még nem a Tûz népe háborút indított az összes többi nép ellen. Csak egyetlen személy létezik a világon, aki mind a négy elemet uralni képes: az Avatár. Küldetése, hogy fenntartsa az egyensúlyt, ezáltal a békét.
Az Avatár körforgásban mindig más népbõl kerül ki, jelen esetben a Levegõ népébõl, azonban már 100 éve nem látta senki sem. A történet ott kezdõdik, hogy a Déli-Sarkon, a Víz népébõl, egy testvérpár (Sokka és Katara) megtalál egy jégbe fagyott fiút, a 12 éves Aangot, aki, mind késõbb kiderül az utolsó a Levegõ népébõl, ráadásul õ az Avatár.
Az Avatár, Aang legendája nagyon nagy sikerrel ment a Nickelodeonon, hatalmas rajongótáborra szert téve, megannyi díjat besöpörve.
Remélem hamarosan láthatunk belõle képeket, videókat! Nagyon kíváncsi vagyok!
Az Avatár körforgásban mindig más népbõl kerül ki, jelen esetben a Levegõ népébõl, azonban már 100 éve nem látta senki sem. A történet ott kezdõdik, hogy a Déli-Sarkon, a Víz népébõl, egy testvérpár (Sokka és Katara) megtalál egy jégbe fagyott fiút, a 12 éves Aangot, aki, mind késõbb kiderül az utolsó a Levegõ népébõl, ráadásul õ az Avatár.
Az Avatár, Aang legendája nagyon nagy sikerrel ment a Nickelodeonon, hatalmas rajongótáborra szert téve, megannyi díjat besöpörve.
Remélem hamarosan láthatunk belõle képeket, videókat! Nagyon kíváncsi vagyok!
2010. február 01. 20:55
kiskoppanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.09. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 86808 offline |
Most néztem végig a sorozatot... hatalmas kedvenc lett...
Úgy várom a filmet, mint a messiást... egy már biztos, a szereplõket nagyon eltalálták...
A trailer valamikor mostanában fog kijönni...
Köszönöm a képeket
Úgy várom a filmet, mint a messiást... egy már biztos, a szereplõket nagyon eltalálták...
A trailer valamikor mostanában fog kijönni...
Köszönöm a képeket
2010. február 04. 22:51
kiskoppanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.09. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 86808 offline |
Az elsõ trailer február 14.-én fog kijönni! Addig ebben lehet gyönyörködni... nekem konkrétan leesett az állam...
A 9-10. másodpercnél balra fönt-->Appa!
The Last Airbender Super Bowl TV Spot
A 9-10. másodpercnél balra fönt-->Appa!
The Last Airbender Super Bowl TV Spot
2010. február 11. 04:33
kiskoppanyúj tag |
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.