An Education / Egy lányról (2009)
2009. augusztus 26. 09:11
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
Peter Sarsgaard, Carey Mulligan, Alfred Molina, Dominic Cooper, Rosamund Pike, Olivia Williams, Emma Thompson, Cara Seymour, Matthew Beard, Sally Hawkins
2009. augusztus 28. 14:40
Mackie_002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.28. Hozzászólás: 478 Csatolások: 1460 Azonosító: 4116 offline |
Carey
2011. február 25. 19:04
Na megnéztem.
Aki még nem látta a filmet ne olvassa el a véleményem,mert lelövöm a poént..
Kicsit több romantikus részre számitottam.Többet is kihozhattak volna a filmből.A vége különös volt.Innen ered a mondás "ne szállj be idegenek autójába" Jenny életét is majdnem tönkretette. Davidet az elején jó embernek tartottam.Viszont a végén a csavar ledöbbentett.Gondoltam,hogy titkol valamit.Az még hagyjál,hogy felesége és gyereke van.De az,hogy már több barátnője is volt ez mellett.Sőt teherbe is ejtett egypárat.Na kiverte a biztositékot.Jenny jól döntött,hogy újra elkezdett tanulni.Drámának is van irva nagy szerelmes happy endet ne várjon senki.De nagyon jó kis film.Tetszik a stilusa.Merem ajánlani mindenkinek,aki szereti a 60-as évekbeli Londont
Aki még nem látta a filmet ne olvassa el a véleményem,mert lelövöm a poént..
Kicsit több romantikus részre számitottam.Többet is kihozhattak volna a filmből.A vége különös volt.Innen ered a mondás "ne szállj be idegenek autójába" Jenny életét is majdnem tönkretette. Davidet az elején jó embernek tartottam.Viszont a végén a csavar ledöbbentett.Gondoltam,hogy titkol valamit.Az még hagyjál,hogy felesége és gyereke van.De az,hogy már több barátnője is volt ez mellett.Sőt teherbe is ejtett egypárat.Na kiverte a biztositékot.Jenny jól döntött,hogy újra elkezdett tanulni.Drámának is van irva nagy szerelmes happy endet ne várjon senki.De nagyon jó kis film.Tetszik a stilusa.Merem ajánlani mindenkinek,aki szereti a 60-as évekbeli Londont
2011. február 25. 19:05
A történet:
A hatvanas évek elején járunk, Jenny tizenhat éves, éles eszű, csinos lány, aki szüleivel London egyik szegényes külvárosában él. Édesapja azt szeretné, hogy lánya majd az Oxford Egyetemen tanuljon tovább, és többre vigye az életben, mint ő. Jenny elkezd találkozgatni egy nálánál kétszer idősebb fiúval, David Goldmannal, és sok időt töltenek együtt, valamint David barátaival, Dannyvel és Helennel. Az éjszakába nyúló zenés programok és közös vacsorák során Jenny egyre jobban megismeri Davidet, s találkozásaikból egy romantikus szerelem születik. Jól érzi magát Daviddel és barátaival, egy új világnézetet és életstílust ismer meg, az oxfordi továbbtanulás, valamint szülei elképzelése a fényes jövőről pedig egyre messzebb kerül az ő vágyaitól.
A hatvanas évek elején járunk, Jenny tizenhat éves, éles eszű, csinos lány, aki szüleivel London egyik szegényes külvárosában él. Édesapja azt szeretné, hogy lánya majd az Oxford Egyetemen tanuljon tovább, és többre vigye az életben, mint ő. Jenny elkezd találkozgatni egy nálánál kétszer idősebb fiúval, David Goldmannal, és sok időt töltenek együtt, valamint David barátaival, Dannyvel és Helennel. Az éjszakába nyúló zenés programok és közös vacsorák során Jenny egyre jobban megismeri Davidet, s találkozásaikból egy romantikus szerelem születik. Jól érzi magát Daviddel és barátaival, egy új világnézetet és életstílust ismer meg, az oxfordi továbbtanulás, valamint szülei elképzelése a fényes jövőről pedig egyre messzebb kerül az ő vágyaitól.
2011. február 26. 13:43
Már hallottam erről a filmről, de még nem láttam. Sok kedvencem van benne úgyh mielőbb beszerzem.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.