A többi Alkonyatos sztáréhoz hasonlóan, Ashley Greene karrierje is egyre meredekebben ível felfele. (Mit tesz néhány meztelen fotó…) Most például egy közkedvelt amerikai magazin címlapján láthatjuk, az interjúban pedig érdekes dolgokat mesélt…
Például azt, hogy õ eredetileg Bella szerepére jelentkezett, ám a film készítõi nem találták alkalmasnak a szerepre. Szerencsére azonban felajánlották neki, hogy Alice Cullen-t bátran eljátszhatja, mivel az sokkal jobban illik a személyiségéhez és a megjelenéséhez. A többi már történelem.
Ash arról is beszélt, hogy kifejezetten sajnálja Robert Pattinson, amiért ilyen hatalmas népszerûségre tett szert. Elárulta, a saját rajongóival még elbánik, de Robot 25.000 sikoltozó lány fogadja, akárhová is megy. Ráadásul mindez veszélyes is lehet - legalábbis szerinte.
Hát igen. Egy kedves barátnõm nagymamája erre azt mondaná, hogy aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon ha megtalálják (hogy szofisztikáltan fejezzem ki magam)…
Én örülök, hogy végül Alice-t játssza. Bella karaktere engem nem fogott meg annyira, hiába õ a fõszereplõ, Alice viszont szuper
Ashley Greene elõször nem kellett az Alkonyatba
2009. szeptember 25. 13:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Az tény, hogy Alice, és Ashley is nagy népszerûségnek örvend. Nem is csoda, jó színésznõ. Szerintem. Egyébként Hollywoodban sokszor elõfordul, hogy a színész/színésznõ nem éppen azt a szerepet kapja amire jelentkezik. Van hogy bejön, van, hogy nem.
2009. szeptember 25. 14:32
én is örülök, hogy Alice lett Õ és Jasper a kedvenceim
pont nemrég olvastam egy cikket arról, hogy régebbi filmekben kik jelentkeztek egy szerepre és végül ki kapta meg volt pár roppant érdekes változtatás
pont nemrég olvastam egy cikket arról, hogy régebbi filmekben kik jelentkeztek egy szerepre és végül ki kapta meg volt pár roppant érdekes változtatás
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.