Starity

Enyves kezû Megan Fox

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 27. 22:18 #1
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek van múltja, valaki feddhetetlen, másokról pedig piszkosabbnál piszkosabb infók kerülnek elõ. A legszebb, amikor mindezt maguk a celebek osztják meg a médiával, ahogy ezt Megan Fox is tette. Bevallotta ugyanis, hogy tinédzserként tolvaj volt.

Egészen pontosan lopott egy üzletbõl, de ez csak az elsõ lépés szinte minden bûnözõ életében. Megan elárulta egy tévéshowban, hogy bizony bevitték a zsaruk, és büntetést is kiróttak rá, amikor elkapták az egyik üzletben, ahogy épp a zsebébe pakolj cuccokat próbált kiosonni az ajtón anélkül, hogy fizetett volna. Ejnye.

"14 vagy 15 éves lehettem, amikor rajta kaptak, hogy Mary- Kate és Ashley Olsen kozmetikumokat loptam az egyik üzletbõl. Bevittek, és két választást ajánlottak nekem. Én persze a másodikat választottam: ajándékokat kellett csomagolnom árváknak karácsonyra. Egyáltalán nem bántam, én akartam mindenképpen ezt választani. Na persze a másik választási lehetõség egyáltalán nem volt vonzóbb. Három napig azelõtt az üzlet elõtt kellett volna ülnöm több órán keresztül, ahonnan loptam, egy táblával a nyakamban a következõ szöveggel: Ebbõl az üzletbõl loptam. "

Hát erre már végképp nem lehet mit mondani: ennek a csajnak tuti, hogy nincs ki a négy kereke. A mentális problémák azért nem mentik fel minden alól. Érdekes módon próbálja magára vonni az emberek figyelmét. Csak nehogy visszafelé süljön el a terve…

forrás: neon.hu
2009. szeptember 27. 22:23 #2
Gajcsi
Gajcsi
 
StátuszFinland <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.18.
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Offline offline
komolyan kérdem... feltûnési viszketetsége van Megannak? rolleyes.gif mellow.gif blink.gif
2009. szeptember 28. 08:16 #3
bajer
bajer
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.25.
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46079
Azonosító: 61874
Offline offline
Idézet(Gajcsi @ 2009. September 27. - 21:23)
komolyan kérdem... feltûnési viszketetsége van Megannak? rolleyes.gif  mellow.gif  blink.gif

Nagy valószínûséggel... ohmy.gif Már bevallott mindent, amit más inkább titkolna...Biszex, vagdosta magát, simán kinyírná a saját pasiját, most meg ez...Hihetetlen a csaj, hogy ilyen gázos témákkal hívja fel magára a figyelmet.Már kezdtem vele megbarátkozni, hogy jó oké, õ ilyen, vannak durvább húzásai.De hogy ennyi ? Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következõ dolog amivel elõáll...
Mindenesetre nálam csak azt érte el ezekkel, hogy már tényleg csak sajnálni tudom...
2009. szeptember 28. 09:12 #4
- törölt felhasználó -    
kiba. érdekes, hogy pár hónappal ezelõtt megkértek mindenkit hogy tartózkodjon Megan Fox iránti negatív véleményétõl...

erre meg ez vagy a 3. "gyufát-kihúzó" hír a csajról?

Most akkor mitõl jobb ilyen negatív megállapításokat olvasni róla, minthogy azt mondani, hogy mennyire rühellõ a Megan Fox?

Jaaaaaa??!!! Poszt lehet gonosz, de a vélemény már nem??
2009. szeptember 28. 23:46 #5
SirAlex0717
SirAlex0717
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.19.
Hozzászólás: 817
Csatolások: 9
Azonosító: 37289
Offline offline
Mekkora poén már, h mekkora hülyeségeket tudnak kitalálni róla...

Arra még senki nem gondolt, h õ is csak egy normális csaj csak kicsit többen ismerik mint kéne, illetve sokan nem szeretik mert szebb és imertebb mint õk.

Am meg mindeki csinál hülyeségeket, de ettõl még nem elmebeteg.

Jééézusom!
2009. szeptember 30. 19:06 #6
Bárányos lány
Bárányos lány
 
Státuszshopaholic <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.26.
Hozzászólás: 596
Csatolások: 873
Azonosító: 37752
Offline offline
Idézet(SirAlex0717 @ 2009. September 28. - 22:46)
Mekkora poén már, h mekkora hülyeségeket tudnak kitalálni róla...
Arra még senki nem gondolt, h õ is csak egy normális csaj csak kicsit többen ismerik mint kéne, illetve sokan nem szeretik mert szebb és imertebb mint õk.
Am meg mindeki csinál hülyeségeket, de ettõl még nem elmebeteg.
Jééézusom!

Egyetértek veled. Én is csórtam már gyerekként. Csak én nem vagyok híres, és nem kapják fel ezt a hírt annyian. unsure.gif
2009. szeptember 30. 22:46 #7
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Te jó ég, elképesztõ, biztos halálra fogják ítélni, olyan bûnözõ lesz belõle... Röhög a vakbelem komolyan, olyan szánalmasak ezek a bulvároldalak, ahol senkik firkálnak undorítóan "megfogalmazott" "cikkeket"... dry.gif Vagy tele vannak ezek az oldalak/újságok irigy, undok emberekkel vagy csak gondolkodás nélkül szórják a mocskot a fõnök utasítására. Egyik sem vet rájuk jó fényt...
Igen elmondta, mert poénos sztori volt. Én meg csokit ettem többször is a Tescoban kolis haverokkal, úgy, hogy beraktuk a kosárba, elmentünk a törölközõkhöz, ott beraktuk az egyik alá az oszlop mellett, mert oda pont nem látott a kamera, egy kis idõ múlva visszamentünk és befaltuk a Ferrero Rochert (vagy mi a franc a neve) vagy a Raffaellót vagy Bountyt. Tehát ilyen gyorsan megehetõ finomságokat. Jó móka volt, senkinek nem okoztunk kárt, megesik az ilyen. Fiatal korában sok hülyeséget megcsinál mindenki, miért kell ebbõl ekkora felhajtást csinálni?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!