Lehet, hogy újabb remake, de engem ez a trailer nagyon megfogott. Mindegy mi lesz és ki mit mond róla, én tuti megnézem.
Kellan milyen édeees az elején
A Nightmare on Elm Street / Rémálom az Elm utcában (2010)
2010. április 29. 14:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (zoli007 @ 2010.04.28. 22:32)
+8
Thomas
Köszi a képeket
2010. május 01. 05:02
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Hát, nem túl pozitív... Ettől még mondjuk majd megnézem, igaz így biztos, hogy nem moziban. Meztelenkedés legalább lesz benne?
Közben megnéztem:
Idézet
Rated R for strong bloody horror violence, disturbing images, terror and language.
Tehát nincs... Egye fene, Katie Cassidy felöltözve is szép.
2010. május 04. 22:22
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet
Még egy kis Kellan
Azt én is kééérek.
Félretéve a viccet. Megnéztem a filmet. Amennyire örültem, annyira sajnáltam pár dolgot.
SPOILER:
Első jelenetben na ki bukkan fel? Kellan Lutz. Ennek nagyon örültem. Rögtön az éttermes jelenettel kezdték. Az örömöm eddig tartott ugyanis:Kellant hamar megölik. Jó, tudtam, hogy ez fog történni, de 8 percig szerepelt a filmben, utána már a temetését láttam.
Katie nagyon jó volt a filmben, akárcsak Thomas és Kyle. A másik ami miatt kicsit ledöbbentem, hogy Katie 29 perc után szintén halott volt.
Majd nem sokkal később követte Thomas Dekker is. Kyle játéka is nagyon jó volt. Olyan volt, mint egy jó horror film. Ijesztő, félelmetes. Jó volt az is, hogy nem egy az egyben koppintották le a legelső részt. Van benne pár különbség. Bár ez nem számít, mert ettől függetlenül nagyon jó lett. A Freddyt alakító színész (hirtelen nem jut eszembe a neve) jól alakította Freddyt, de azért a régit én jobban szerettem. Megéri megnézni. Bár a magyar szinkrontól félek.
Kíváncsian várom a további véleményeket.
2010. május 05. 07:01
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.05.04. 22:22)
Azt én is kééérek.
Félretéve a viccet. Megnéztem a filmet. Amennyire örültem, annyira sajnáltam pár dolgot.
SPOILER:
Első jelenetben na ki bukkan fel? Kellan Lutz. Ennek nagyon örültem. Rögtön az éttermes jelenettel kezdték. Az örömöm eddig tartott ugyanis:Kellant hamar megölik. Jó, tudtam, hogy ez fog történni, de 8 percig szerepelt a filmben, utána már a temetését láttam.
Katie nagyon jó volt a filmben, akárcsak Thomas és Kyle. A másik ami miatt kicsit ledöbbentem, hogy Katie 29 perc után szintén halott volt.
Majd nem sokkal később követte Thomas Dekker is. Kyle játéka is nagyon jó volt. Olyan volt, mint egy jó horror film. Ijesztő, félelmetes. Jó volt az is, hogy nem egy az egyben koppintották le a legelső részt. Van benne pár különbség. Bár ez nem számít, mert ettől függetlenül nagyon jó lett. A Freddyt alakító színész (hirtelen nem jut eszembe a neve) jól alakította Freddyt, de azért a régit én jobban szerettem. Megéri megnézni. Bár a magyar szinkrontól félek.
SPOILER:
Én is megnéztem és ugyan ezeket a dolgokat tudom elmondani
SPOILER !!
Az tényleg durva volt hogy mindenkit kinyírtak aki miatt meg akartam nézni és elég hamar is haltak meg
De ettől eltekintve baromi jó volt
2010. május 05. 23:22
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline |
Vegyes érzésekkel kezdtem el nézni. Az egyik legjobb horror sorozatot újra feldolgozni elég nehéz.
Jackie Earle Haley-től tartottam hogy nem fogja elérni a Robert féle játékot de kellemeset csalódtam.
Az egyetlen egy dolog ami zavart az a Freddy maszk. Szerintem hihetetlenül gagyi volt. Összehasonlítva a kettőt a régebbi sokkal jobb volt.
Az emberek hullotak benne ahogyan kellett.
Jackie Earle Haley-től tartottam hogy nem fogja elérni a Robert féle játékot de kellemeset csalódtam.
Az egyetlen egy dolog ami zavart az a Freddy maszk. Szerintem hihetetlenül gagyi volt. Összehasonlítva a kettőt a régebbi sokkal jobb volt.
Az emberek hullotak benne ahogyan kellett.
2010. november 21. 12:53
House Of Wax |
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.