Starity

Elmarad a FAME KILLS! ( elmarad kanye és Gaga turnéja )

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 03. 14:29 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14672
Csatolások: 120245
Azonosító: 57759
Offline offline
Ugyan csak egy hónap múlva vette volna kezdetét Lady GaGa és Kanye West közös turnéja, a szervezõk a minap bejelentették: lefújták a munkálatokat! Hogy miért? A válasz egyszerû...

Nem tett túl jót Kanye Westnek az, hogy a VMA-n nekirontott Taylor Swiftnek. Az énekes átgondolatlan kirohanásával gyakorlatilag annyira elvágta magát a közönség szemében, mint Chris Brown, azzal, hogy nem is olyan régen felpofozta ex-csaját, Rihannát. Kanye új, Lady GaGával közös amerikai turnéjára ugyanis nem fogtak a jegyek. A szervezõk ezért úgy határoztak, hogy jobb megelõzni a várható bukást, és még idejében lefújták a projectet. Az eddig megváltott, kevéske belépõ árát természetesen mindenkinek visszafizetik.

GaGa korreográfusától az szivárgott ki, hogy az énekesnõ és Kanye elképzelései egyébként is több ponton eltértek egymástól, így talán jobban is jártak a koncertek törlésével. A popdíva egyébként önálló turné szervezésébe fogott, ám errõl pontosabb információk még nincsenek.

A szervezõcég egyébként hivatalosan még nem indokolta meg a offolt turnét. Kíváncsian várjuk, hogy mire hivatkoznak majd! Addig is egy kicsit emlékezzünk meg azokról a napokról, amikor a FAME KILLS sikerében még reménykedhettünk!



Hát szerintem Kanye megérdemli , elég szemét volt mad.gif

2009. október 03. 14:33 #2
- törölt felhasználó -    
Remélem azért lesz egy Taylor Swift x Kanye West country-hiphop dal! laugh.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!