Starity

Liptai: úgy néztem ki, mint akin átment a banda

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 06. 11:52 #1
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
Még nem tudni, mi lesz a sorsuk azoknak a Playboy-fotóknak, amelyek Liptai Claudia szerint is botrányosan erotikusra sikerültek. A képeket trezorban õrzik.



A Bors és a Danubius Rádió Pirítós címû mûsorának egybehangzó értesülései szerint Liptai Claudiáról igenis készültek olyan fotók a Playboy számára, amelyeket sem õ, sem a lap egyelõre nem mert vállalni. A képeken a meztelen Claudia és Nunez Martin, a kubai óriás túlságosan közel került egymáshoz, és a modell fiú úgy érintette meg a színésznõt, ahogy eddig azt csak kevesen tehették meg.



A visszatartott képeken még ennél is sokkal közelebb került egymáshoz a két modell
Fotó: Playboy


– A fotók valóban olyan pikánsra sikerültek, hogy nem mertük vállalni a közlésüket. Még nem tudjuk, mi lesz a sorsuk, ez attól is függ, hogy milyen visszhangja lesz a most megjelent sorozatnak. Eddig olyan információkat kaptunk, hogy jól fogy a lap, és a visszajelzések is kevésbé kritikusak, mint amilyenre számítottunk. Ha ez nem változik, akkor elképzelhetõ, hogy akár a következõ lapszámban nyilvánosságra hozzuk ezeket a fotókat, ám ehhez a döntéshez Claudia jóváhagyása szükséges.

Addig is páncélszekrényben õrizzük a képeket, nehogy illetéktelen kézbe kerüljenek – mondta lapunknak Radnai Péter, a Playboy fõszerkesztõje. Kétséges, hogy Liptai Claudia belemegy-e a túlságosan szexis fotók nyilvánosságra hozatalába, hiszen ahogy a tegnap reggeli Pirítós címû rádiómûsorban mondta, õ is botrányosnak találja azokat.


– Voltak durvább képek, amelyek nem kerültek be. Voltak olyanok, amiken úgy nézek ki, mintha egy nagy drogos buli után végigment volna rajtam a társaság. Úgy választottam ki mind a két fotóst, hogy jó pasik legyenek. Fontos volt mindkettõjüknél, hogy ne valami kis fonnyadt alakra nézzek, hanem valóban elhiggyem abban a pillanatban, hogy meg akarom kapni a képeken keresztül azt a pasast, aki épp ott áll velem szemben – nyilatkozta a rádiómûsorban Claudia.
2009. október 06. 14:33 #2
- törölt felhasználó -    
...most 6-7 férfivel több vagy keveseb, nem mindegy Claudia? xD
2009. október 06. 14:57 #3
TYÜTYI2006
TYÜTYI2006
FPS TPS Szimulátor Player
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.07.11.
Hozzászólás: 5800
Csatolások: 5266
Azonosító: 34400
Offline offline
Ha majd azok a képek megjelennek, arra nagyOOn kíváncsi leszek.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!