Johnny Depp egyelõre vacillál, hogy elvállalja a Karib-tenger kalózainak folytatását, miután jó barátját, Dick Cook-ot eltávolították a Disney Studio élérõl. Így elképzelhetõ, hogy új Jack Sparrow után kell nézniük a producereknek, hisz az eposz negyedik része már 2011-ben a mozikba kerülhet, jövõre pedig biztosan elkezdõdik a forgatás.
Az egyik legnagyobb esélyes az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson lehet. A tini horror mozi széria ifjú fõhõse minden szempontból ideális választás. Hasonló fazon, mint Depp, imádják a nézõk, ráadásul, egy még fiatalabb korosztályt is becsábíthat a mozikba.
Robert Downey Jr. rutinja révén lehet esélyes, hisz jelenleg is a Vasember folytatásában bizonyítja, jól áll neki a szuperhõs szerep. Elõtte pedig Sherlock Holmes-ként állt helyt Guy Ritchie hamarosan debütáló filmjében.
A Totalfilm szerkesztõi Jim Carrey-nek is megadnák az esélyt, hogy részt vegyen a válogatáson. Tény, a gumiarcú színész humor terén lehet nyerõ, amelybõl bõven jutott Johnny Depp jóvoltából is Jack Sparrow karakterébe.
Sean Penn már egy sokkal merészebb vállalkozás volna, valószínû, vele Sparrow kalóz új, eleddig ismeretlen arcát kapnánk, amely persze lehet zseniálisan eltalált is.
Ha csak a külsõségeket nézzük, akkor Russell Brand már kész is a szerepre, hisz fazonra kiköpött Jack Sparrow, aki épp most szabadult a diliházból. Kérdés, hogy a Lepattintva fura fazonja mennyire tûnhet komoly választásnak.
Christian Bale valószínû azért juthatott eszébe a szerkesztõknek, mert zseniálisan áll neki a szuperhõs jelmez. Mind Batmanként, mind pedig a Terminátor John Connorjaként nagyon domborított.
forrás: STOP/Sláger Online
Az Alkonyat sztárja kiütheti Johnny Deppet a nyeregbõl?
2009. október 06. 16:05
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
hát ez nagyon gáz...
ha Johnny nem vállalja akkor senki más ne legyen Jack Sparrow
én szeretem Robertet,de azért ne nevettessenek már,hogy õ legyen a következõ kalóz :|
ha Johnny nem vállalja akkor senki más ne legyen Jack Sparrow
én szeretem Robertet,de azért ne nevettessenek már,hogy õ legyen a következõ kalóz :|
2009. október 06. 16:12
úristen. nem akarok megbántani semmilyen Robert Pattinson rajongót, de hát ez...nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek?!
2009. október 06. 16:14
Csak Johnny tudja jól eljátszani Jack Sparrow szerepét.
Jim Carrey-t továbbra is csak vígjátékokban tudnám elképzelni!
Robert-hez meg szerintem nem illik Sparrow szerepe.
Jim Carrey-t továbbra is csak vígjátékokban tudnám elképzelni!
Robert-hez meg szerintem nem illik Sparrow szerepe.
2009. október 06. 16:30
Ez nem vicc, hanem egy egész kabarérepertoár... Ugyanmár Robert, mint Sparrow?
2009. október 06. 16:45
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Johnny Depp az igazi Jack Sparrow. Nem lehet más. Az õ karaktere a tökéletes. Robert-el sincs semmi bajom, de ne vicceljünk könyörgöm. Úgy ahogy Johnnyt se tudom elképzelni Edward szerepében, õt se Jackében...
2009. október 06. 17:59
én is Johnny-ra szavaznék. egyébként is õ alkotta meg Jack Sparrow-t, az õ karaktere teljes mértékben. más nem tudja úgy eljátszani, ahogy õ!!
ha már Johnny sem lesz a filmben, akkor le lesz cserélve az egész stáb. akkor forgassanak egy kalózos filmet, de ne Karib 4 legyen a címe..
ha már Johnny sem lesz a filmben, akkor le lesz cserélve az egész stáb. akkor forgassanak egy kalózos filmet, de ne Karib 4 legyen a címe..
2009. október 06. 18:15
Shadowt5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.04. Hozzászólás: 270 Csatolások: 12 Azonosító: 38590 offline |
Jó látni (elõre is bocs), hogy ennyire egyhangúan nem szeretnénk Robertet Sparrowként. Ha lesz 4. rész akkor csak Deppel tudom elképzelni, ha õ nem vállalja akkor inkább ne is legyen több rész. (meg lehet, hogy amúgyse kéne, nem kéne egy elrontott résszel tönkretenni ezt a szép sorozatot)
2009. október 06. 18:27
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
egy olyan sorozatot (mert ez már az), amit 3 részen át a fõszereplõ vitt sikerre, minek folytatni, ha a fõ karakter nem a megszokott lesz? hány olyan sikeres folytatás van, amiben nem az eredeti színész játszik? (eltekintve néhánytól, ahol a fogatókönyv/rendezés/költségvetés segített)
2009. október 06. 18:42
Én szeretem Robot, nade ez már sok
Ha Jhonny nem vállalja, akkor ne legyen több rész...Bár ha Russell Brand játszaná Sparrow-t, akkor esetleg megnézném, a többi szóba sem jöhet!
Amúgy szerény véleményem szerint ez is csak egy olcsó pletyka, amit valamelyik rafinált "újságíró" talált ki, tuti h Jhonny elvállalja =)
Ha Jhonny nem vállalja, akkor ne legyen több rész...Bár ha Russell Brand játszaná Sparrow-t, akkor esetleg megnézném, a többi szóba sem jöhet!
Amúgy szerény véleményem szerint ez is csak egy olcsó pletyka, amit valamelyik rafinált "újságíró" talált ki, tuti h Jhonny elvállalja =)
2009. október 06. 20:11
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(Bessie @ 2009. October 6. - 15:46)
Az egyik legnagyobb esélyes az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson lehet. A tini horror mozi széria ifjú fõhõse minden szempontból ideális választás. Hasonló fazon, mint Depp, imádják a nézõk, ráadásul, egy még fiatalabb korosztályt is becsábíthat a mozikba.
Nála rosszabbat nehezen lehetne választani... Esetleg Robert Downey jöhetne szóba helyettesként, de inkább maradjon Johnny Depp.
2009. október 06. 20:49
Laraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 2 Azonosító: 59108 offline |
hát...ez.durva..énis azt hallottam, h. Johnny nem vállalta el, de én nem megyek el úgy moziba a 4 részre, ha nem Johnny játssza..imádom Robot, õszintén, de...ez egyáltalán nem passzol hozzá...kész vicc...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.