Vihar a biliben! A legendás Nirvana-frontember Kurt Cobain és a punk-királynõ Courney Cobain lánya, a 17 éves (jesszus, már 17 éves, pedig mi még picibabaként emlékeztünk rá) Frances Bean Cobain terjedelmes nyílt levélben mondja meg a frankót Lindsay Lohan 15 esztendõs húgocskájának, Ali Lohannek. Nem tudjuk, ki kérdezte, de azért tény, hogy van igazság abban, amit ír. Vagy bagoly mondja…?
Frances Bean Cobain (1992. aug. 18. - ) Kurt Cobain és Courtney Love lánya
Valamiért divat lett mostanában az antisztárság. A jelenség nyilván összefügg a bulvárszféra túlzott celebkultuszával, de vajon hol jön el az a pont, amikor az antisztárok elszaporodnak? Ezt a jelenséget már korábban taglaltuk, de akkor még nem tudtuk, hogy Frances Bean Cobain is anticeleb babérokra tör.
Ez az én nyílt levelem Ali Lohan számára:
Nincs jogod semmihez pusztán azért, mert a nõvérednek ismert neve van. Az, amit a hírnévrõl hiszel, valójában nem hírnév. Inkább becstelenség. Híres akarsz lenni? Dolgozd magad halálra, hozz olyan döntéseket, amelyek magasba repítik karrieredet hosszú távon is. Nagy különbség van aközött, hogy téged ismernek vagy a munkádat. Megértem, hogy olyan környezetben nõttél fel, ahol a hírnév könnyen elérhetõ valami, de ez akkor sem lehet kifogás. Hiányzik belõled a tehetség, a társadalmi érettség és a hitelesség ahhoz, hogy ismert légy. A karrier-döntéseid egyelõre egy olyan ember életképét tükrözik, aki megpróbált híres lenni, de nem sikerült neki. Persze ha sikerül, akkor is csak felszínes ismertségrõl lehet szó: bulvárlapok címoldalára kerülhetsz, miközben a világ fél szemmel nézi, ahogyan belezuhansz abba a homályos szakadékba a Spencer Pratt & Jon Gosslin-félékkel együtt, akik egyébként -és ebben biztos vagyok - csak elszedik tõled a pénzedet. A világon, szerencsére, vannak olyan emberek, akiknek neve ismert lesz és olyan, akik eltûnnek a homályban, akik mûvészi integritást tudhatnak magukénak és egy naopn az egész világgal megosztják tehetségüket. Igaz, nehéz elhinni, hogy ez valóban így van, amikor az olyan emberek, mint TE, Ali Lohan mindent megtesznek azért, hogy tehetségtelen, szarházi nevüket megismertessék a világgal. Mégis mit gondolsz, milyen érzés ez azoknak, akik valódi mûvészi értékeket közvetítenek, tehetségesek és gondolkodó emberek?! Mit gondolsz, mennyire igazságos ez azokkal szemben, akik valóban adhatnak valamit az emberiségnek és nem csak a vezetéknevük hangzik jól vagy nem csak mellékszereplõként tûnnek fel pár szar filmecskében?! [...] Tudom, hogy mindez talán durván hangzik és igen, valóban nem ismerlek személyesen, de a tetteid helyetted is beszélnek… [...]
És ez így megy még pár bekezdésen át… illetve pár Twitter-bejegyzésen át, mert a kis Cobain-lány 140 karakteres részletekben publikálta gondolatait a mostanában sok támadásnak kitett mini-Lohannek. Elképzelhetõ, hogy Frances anticeleb akar lenni? Hiszen míg Ali Lohan valóban „szerepelt pár szar filmben”, addig Frances Bean Cobainrõl annyit tudunk, hogy anyja állítólag végig heroinozott terhessége alatt, ezért a kislány már eleve drogfüggõként született.
Frances Bean Cobain nyílt levélben "kritizálja" Aliana Lohant !
2009. október 08. 19:36
Én azt hittem, hogy fiú amíg el nem olvastam az utolsó mondatot, meg meg nem láttam a képeket tökéletesen egyetértek vele...
2009. október 09. 14:16
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Kevésbé ismert, közel sem néz ki olyan jól, persze, hogy beleköt... Valamivel neki is be kell kerülni a lapokba. Ez is képmutatás, mert miért pont Alit cseszteti? A celebek jó részére igaz az elmondottak többsége, csak talán a többiek esetében még ennyire se vennék komolyan... Egyébként Frances mit csinált, amiért megérdemli a hírnevet? Ja, hogy semmit, az mindjárt más, gondolom, magát csak nem akarta leszidni...
2009. október 10. 16:11
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Ki az az Ali Lohan? (bocs, nem mûkszik a fórum, úgyhogy olvasgatok, bár ne tettem volna... ) Egy Jamie Lynn Spears gyerek nélkül? Élteben nem láttam még ezt a kislányt (bár a képen dögös negyvenesnek néz ki... ). Frances is elég nevetséges, nem lennék meglepve ha együtt találták volna ki ezt a stupdiságot és az ûberhíres Ali Lohan pár nap múlva reagálna valami iszonyat nagy bölcsességgel.
Mindkét lányka tehet egy szivességet...
Mindkét lányka tehet egy szivességet...
2009. október 10. 16:22
nevetséges hogy pont ez a kis csaj ossza az okosságokat aki szintén csak azért híres mer a rokona az(szülei) nagy cucc ali meg lindsay miatt ""híres "" bár sztem egyikük se tett le semmit az asztalra úgyhogy ez az egész dráma" nem ér semmit csak egy okos sajtós találta ki ezt is úgy mint a többi kamu botrányt (amúgy tök igaz amit leírt de hitelesebben hangzana modjuk egy tényleg nagy sztártól aki letett valamit az asztalra pl: ha anthony hopkins írta volna azt mondanám okés:)
2009. október 10. 16:33
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
Idézet(LaTasha @ 2009. October 8. - 17:39)
...addig Frances Bean Cobainrõl annyit tudunk, hogy anyja állítólag végig heroinozott terhessége alatt, ezért a kislány már eleve drogfüggõként született.
nekem ez tetszik. a másik lánynak legalább a szülei nem cseszték el az életét. azt csinálhat, amit akar. lehet, hogy nem olyan tehetséges, meg csak "szar filmben" játszik, de van esélye a felnõttkorra.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.