A Született feleség és férje, Tony Parker a brit London Fog legújabb reklámkampányának arcai. A fotósorozat azonban egy kicsit Beckhamesre sikerült.


Úgy tûnik, hogy a brit London Fog kabát- és kiegészítõ birodalom megirigyelte az Armani reklámkampányát , és maga is felhajtott egy menõ, alulöltözött celebpárt. Persze Victoria és David Beckham már nem jöhetett szóba, õk eleget pózoltak az alsónemûgyártónak, így a választás a Született feleségekbõl ismert Eva Longoriára és kosaras férjére, Tony Parkerre esett.

A fotózáson a házaspár kabátok és táskák között ölelgeti egymást, persze úgy, hogy Longoria testébõl mindig kilógjon valami. Fõleg a háta. Bár a kampány tényleg gyanúsan Armani koppintás, a London Fog emberei büszkék az eredményre.

Dari Marder a cég szóvivõje a The Sunnak elmondta, hogy a reklámfotózás egy szerelmi szeánszra hasonlított leginkább. "Elképesztõ volt, ahogy Eva és Tony egymáshoz bújtak. Olyan lazán oldották meg a feladatot, mintha ez lett volna életük legkönnyebb munkája." Bármit mond is a London Fog-os fickó, a fotózásról készült videón Parker pont annyira tûnik felszabadultnak, mint aki épp visszaköpné a mócsingos húst az elsõ anyósnál töltött vacsorán.

Marder szerint egyébként a párnak is tetszett a sorozat, annyira, hogy Longoria kért néhány fotót, hogy kitehesse otthon a falra. Azt, hogy ezt az ötletet is Beckhaméktõl lesték volna el, nem tudjuk, annyi viszont biztos, hogy a két pár jó barátságban van, amióta Beckhamék 2007-ben Los Angelesbe költöztek. Ha ez a trend folytatódik, talán Eva Longoriát is láthatjuk majd szanaszét retusálva.