Starity

A Twilight-saga harmadik része már itt dübörög

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 05. 01:13 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Két hét múlva New Moon premier, de épphogy csak elkezdték promotálni a szereplõk az új Twilight-filmet, már a nyakunkon a következõ. Az Eclipse-et 2010 júniusában mutatják be, de addig is néhány érdekes infó a forgatásról.


Szó volt arról, hogy Robert és Kristen összeköltöztek a forgatás idejére, feltûntek új sztárok a színen - Xavier Samuel, Jodelle Ferland, Kirsten Prout -, felpörögtek az események, de leginkább arról szólt az Eclipse forgatása, hogyan tarthatják távol a színészeket az õrült rajongóktól.

Az Alkonyat/Twilight nagy dobás volt, nem csak könyv formájában, de filmként is. Az Újhold ennél sokkal nagyobb büdzsébõl alkothatta meg a vámpírsztorit, így nagy valószínûség szerint nagyobbat is fog robbanni a mozikban - legalábbis a legtöbben ezt a jövõt jósolják a filmnek. Nem csoda hát, ha a legnagyobb rajongók alig bírnak magukkal, és képtelenek beérni azzal, amit a hivatásos lesifotósok letesznek az asztalra. Az elõzõ két rész forgatásánál nem volt olyan nagy gáz, de az Eclipse-nél már-már ellehetetlenítették a színészek helyzetét.

Idézet
Úgy hívjuk õket a Keselyûk, az egész stáb gyûlöli õket. Tulajdonképpen leskelõdõknek is nevezhetnénk ezeket az egyéneket, egyszerûen mindenhová követik a színészeket. Kiderítik, kilesik, mikor hová mennek a sztárok, és megbújnak valahol, hogy videót vagy képeket készítsenek róluk. Ez már végképp tûrhetetlen volt.


A nyilatkozó bennfentes persze azt is elismerte, nem minden rajongó ilyen õrült, viszont az a néhány eszement elérte azt, hogy jóval kevesebb kép készüljön a szereplõkrõl, mint az elõzõ film forgatásán.

Idézet
Kristennek és Robertnek, és persze a többieknek sem volt más választásuk, mint a forgatás idején kívül a szállodáikban maradni. Elviselhetetlenek voltak a Keselyûk. Ezek a fiatalok megpróbálnak filmet készíteni - a rajongóknak -, nem ártana, ha hagynák nekik.


Ezúton köszönjük nekik mi is, hogy megfosztottak bennünket a lesifotósok képeinek látványától, és attól a lehetõségtõl, hogy fiúk és lányok felváltva csorgassák a nyálukat a fotók láttán.


Felröppent annak a híre is, hogy pont emiatt a Breaking Down, vagyis a 4. rész forgatását áthelyezik Vancouverbõl egy másik városba, így talán elkerülhetik, hogy már a felvételek megkezdése elõtt ott tolongjanak a rajongók a stáb körül.
2014. április 05. 11:50 #2
patko-petra
patko-petra
visszatérő vendég
 
StátuszThe Vampire Diaries
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.18.
Hozzászólás: 471
Csatolások: 25
Azonosító: 200376
Offline offline
A harmadik rész a kedvencem
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!