Kristen Stewart, Robert P. & Taylor L. - New Moon Fans Event, Madrid
2009. november 14. 13:38
tsigaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.09. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 65781 offline |
Idézet(Mia @ 2009. November 14. - 13:23)
Hát eléggé meglepõdtem a ruhán, de Kris nagyon dögös volt
Itt még a haja és a sminkje is telitalálat volt. Végre.
Rob
Kösziii
Itt még a haja és a sminkje is telitalálat volt. Végre.
Rob
Kösziii
Dögööös??? Hát volt már jobb is... (Mondjuk, annyira nem illik rá a "dögös" szó, nem abba a kategóriába tartozik, bármilyen ruhát vesz is fel. Szerintem õ sosem lesz "dögös" nõ! Csini, meg tetszik az alakja, de sosem lesz olyan megjelenése, mint pl. Scarlett-nek v. bármelyik dögös színésznõnek.)
2009. november 14. 14:01
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(tsiga @ 2009. November 14. - 14:38)
Dögööös??? Hát volt már jobb is... (Mondjuk, annyira nem illik rá a "dögös" szó, nem abba a kategóriába tartozik, bármilyen ruhát vesz is fel. Szerintem õ sosem lesz "dögös" nõ! Csini, meg tetszik az alakja, de sosem lesz olyan megjelenése, mint pl. Scarlett-nek v. bármelyik dögös színésznõnek.)
Itt szerintem határozottan az volt.
Nekem speciel Scarlett nem nagy durranás, de látom, hogy az ízlésünk nem egyezik túl sok dologban. Nem azt mondom, hogy Kristennek alapból szexistennõ-szerû kisugárzása van, mert nincs ez egyértelmû, csak azt, hogy magához képest itt határozottan jól, már-már dögösen nézett ki. Ennyi.
2009. november 14. 16:58
wreckaholicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 98 Csatolások: 34 Azonosító: 91288 offline |
robert néha úgy néz ki mint egy õrült
2009. november 14. 19:02
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Idézet(wreckaholic @ 2009. November 14. - 17:58)
robert néha úgy néz ki mint egy õrült
ehh csak nem a 14. képre gondolsz?
hát épp rossz pillanatban kapták le na
2009. november 14. 23:17
tsigaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.09. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 65781 offline |
Idézet(Mia @ 2009. November 14. - 14:01)
Itt szerintem határozottan az volt.
Nekem speciel Scarlett nem nagy durranás, de látom, hogy az ízlésünk nem egyezik túl sok dologban. Nem azt mondom, hogy Kristennek alapból szexistennõ-szerû kisugárzása van, mert nincs ez egyértelmû, csak azt, hogy magához képest itt határozottan jól, már-már dögösen nézett ki. Ennyi.
Persze, ezen most ne vesszünk össze. (Scarlett-et azért mondtam, mert õ volt az elsõ, aki az eszembe jutott.)
Éljen Kris!
2009. november 17. 18:34
Idézet(dijja @ 2009. November 14. - 19:02)
ehh csak nem a 14. képre gondolsz?
14. kép
2009. november 17. 19:13
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Kristen tök jól nézett ki, bár a ruhája nekem nem jön be, de a haja ls sminkje az nagyon jó lett
2009. november 20. 10:04
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
szerintem Kristen ruhája eléggé közönséges, úgy néz ki benne mint valami olcsó lotyó. viszont az arca és a sminkje nagyon jó!
hát, Robról valóban kissé elõnytelen a 14-es kép.
hát, Robról valóban kissé elõnytelen a 14-es kép.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.