Nem kellett sokat várni arra, hogy Eliza Dushku újra ledobja ruháit. A színésznõ egyre szexibb, s ezt a fotók is nagyon jól bizonyítják: dögösebb, mint valaha a True Calling sztárja!


Bizony vannak olyan színésznõk, celebek, akik bármikor ugranak egy jó kis vetkõzésre: ilyen Eliza Dushku is. Az igaz, hogy sosem vetkõzik teljesen meztelenre, de az erotikus fotók nincsenek ellenére. Így most az FHM kérésére is ledobta ruháit, s meg sem állt a szexi fehérnemûkig.

Július 30-án fognak az üzletek polcaira kerülni a magazinok, amikben megmutatja magát a szépséges Eliza. Hozzánk is eljutott egyik sorozata, a True Calling, melyben újra élt egyes napokat, hogy így mentse meg az embereket a haláltól. Amerikában jelenleg a Dollhouse címû sorozat fõszereplõje, ami nagy rajongótábornak örvend.

Csak magabiztosan!

A huszonnyolc éves szépség egy fekete fürdõruhában pózol, felfedi hófehér szexi bõrét, miközben vonaglik az ágyon. Ez egészen visszafogottnak nevezhetõ ahhoz képest, mikor májusban tök pucéran fotózták egy másik magazinnak. Igaz, akkor sem volt hajlandó megmutatni magát, mindig takarásban maradt.

Akkor egy interjúban nyilatkozta, hogy neki teljesen természetes a meztelenkedés, ezért sem érzi magát zavarban, mikor ilyen képek készülnek róla. Az biztos, hogy a férfiak csak örülnek ennek.