Starity

Új-Zélandon foroghat az új Riddick-film

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 06. 18:38 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
A második Riddick-folytatással kapcsolatban Vin Diesel saját Facebook oldalán hintett néhány információt.

Sínen van a Sötétség krónikája folytatása! Ezt maga a franchise sztárja erõsítette meg. Vin Diesel saját Facebook oldalán elárulta, hogy az alkotók jelenleg Új-Zélandon keresnek forgatási helyeket.

A 42 éves színész korábban bevallotta, hogy két folytatást terveznek. A hosszadalmas procedúráról azt mondta, „Mindenki tudja, hogy szeretem Riddick karakterét és egyfolytában rajta dolgozom. A készítése öt újabb évet vesz igénybe, ugyanis David Twohy közösen odafigyelünk rá.”

Nem is olyan régen a Halálos iram fõszereplõje kikotyogta, hogy a harmadik Riddick-moziban kõkemény harcokra lehet számítani karaktere és szörnyek között. „Amolyan Sötétség krónikája-sztori lesz, Pitch Black találásában.”

thumbsup.gif
2009. december 06. 18:48 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Lassan meg kéne már nézni az elsõ két részt... blush.gif biggrin.gif Ha lesz új gépem, akkor majd a játékot is. Új-Zéland pedig gyönyörû hely, nem lehet mellélõni, ha ott forgatnak.
2010. február 17. 17:52 #3
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Most már tuti: jön a harmadik Riddick film

Bár Vin Diesel évek óta hajtogatja, hogy jön a folytatás, a Universal hivatalosan csak a napokban erõsítette meg, Riddick harmadszorra is megküzd a sötétséggel.

A Pitch Black - 22 évente sötétség 2000-ben mutatkozott be. Az izgalmas sci-fiben egy negyvenfõs teherszállító ûrhajó utazik messzi célja felé. Súlyos károkat szenvednek egy meteorrajjal való találkozáskor és kényszerleszállást hajtanak végre. Az utasok negyede éli csak túl a katasztrófát. Fry, a rangidõs életben maradt pilótanõ, nehezen fogadja el a vezetõ szerepet. Annál inkább pályázik tisztére Johns, a csillagközi fejvadász. Értékes foglya, Riddick veszélyes pszichopata bûnözõ. Vizet kell találniuk a túléléshez, de a helyzet egyre reménytelenebb. Hosszú, teljes napfogyatkozás várható és barátságtalan idegen lények támadása a sötétben…

A film olyannyira bejött, hogy 2004-ben következett a folytatás A sötétség krónikája címmel. A Universal Pictures kitett magáért, hisz látványban és történetben is fokozta az izgalmakat, már nem csak a kies bolygón, hanem a felszín alatt, egy borzasztó börtönben is zajlottak az események.

Természetesen, mindkét filmben Vin Diesel alakította a fõszerepet, azaz Riddicket. Ha minden jól megy, hamarosan harmadszorra is bebújhat az akcióhõs gúnyájába, hisz a filmstúdió rábólintott a folytatásra. Nem csoda, hisz a második rész 116 millió dollárt hozott a konyhára, emellett a film alapján készült videó játék is dollármilliós bevételt ért el.

Rendezõként és íróként ugyanúgy David Twohy-ra számítanak, aki már A sötétség krónikáit is jegyezte ugyanezen feladatkörökben. A címe elképzelhetõ, hogy szimplán Riddick lesz, ha már ennyire egybeforrt a legfõbb karakter neve a produkcióval… A forgatások kezdetére azonban az ötödik Halálos iram elkészültéig várni kell, hisz jelenleg ez köti le leginkább Vin Dieselt.
2010. február 17. 18:26 #4
Erzsike15
Erzsike15
(L)Robsten (L)
 
Státuszhttps://www.facebook.com/kristenstewarthungarianfans
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.06.04.
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 3823
Azonosító: 97814
Offline offline
Tuti hogy nagyon jó lesz!!!Én nagyon várom!!
Nagyon jól áll neki ez a szerep!!!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!