Miley Cyrus tervei szerint már csak egyetlen albumot fog kiadni, mielõtt visszavonulna a popipartól. Az anti-fanok viszont ne örüljenek, az énekesnõ a jövõben más stílusban akar nyomulni.
A tinisztár Nagy-Britanniában turnézik, és a GMTV címû angol mûsornak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy miután befejezi azt a lemezt - amin jelenleg dolgozik -, egy idõre szeretne eltûnni a zenei színtérrõl.
"Szeretnék egy kis visszavonulót. A jövõben keményebb zenét szeretnék csinálni, s nem kéne amiatt aggódnom, hogy mit szólnak majd hozzá mások. Pár éven belül nem csak én, hanem a rajongóim is felnõnek majd, nem kell majd annyira foglalkoznom velük, és végre olyan zenét csinálhatok, amit igazán szeretek."
Mint ismert, Miley nem nagyon van otthon a popzenében, és kevés elõadót ismer az iparból. Csak azt nem értem: Ha nem szereti, akkor miért csinálta? Mert ugye popzene-fanok és fiatal rajongók mindig lesznek...
Miley Cyrus visszavonul a popzenétõl
2009. december 10. 16:33
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Nekem most is tetszik a zenéje, de ha keményebb, gondolom, rockosabb zenét akar csinálni, szerintem az is be fog jönni, a hangja úgyis tetszeni fog.
2009. december 10. 16:51
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet(Scooby Doo @ 2009. December 10. - 17:42)
Zenéje nekem is bejön,... remélem a Hannah Montana sorozatot folytatják tovább még.
Hát, a Hannah Montana sorozatnak jövõre vége lesz
2009. december 10. 16:52
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Szerintem a Hannah Montana szerepbõl már egy kicsit kinõtt. Egyébként a zenéjét én is csípem, meg a hangját is. Kíváncsian várom mivel rukkol elõ.
2009. december 10. 17:56
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
Idézet(prézli @ 2009. December 10. - 16:42)
Pár éven belül nem csak én, hanem a rajongóim is felnõnek majd, nem kell majd annyira foglalkoznom velük, és végre olyan zenét csinálhatok, amit igazán szeretek."
de kedves... nem kell foglalkoznia velük... szegény fanok... miért szeretik ennyire... :S
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.