A Pókember 4-be új nõi hõs érkezik. De vajon ki fogja megformálni?
Az álruhás szuperhõsnõ, polgári nevén Felicia Hardy Pókemberrel is romantikus viszonyba keveredik, fontos szereprõl van tehát szó. Az elsõ hírek még arról szóltak, hogy Rachel McAdams játszhatja el Fekete Macska karakterét, de Az idõutazó felesége és a Szerelmünk lapjai sztárja megcáfolta az értesüléseket.
"Sajnos ez színtiszta pletyka. A minap Torontóban jártam, és ott jött oda hozzám valaki, hogy azt hallotta, benne leszek a Pókember 4-ben. Mire én: tényleg? Nekem még nem mondták! Szóval az a helyzet, hogy nem igaz a dolog" – nyilatkozta a színésznõ az Entertainment Weeklynek.
McAdams után Anne Hathaway neve is felmerült, õ azonban szintén tagadja, hogy köze lenne a folyamatban lévõ produkcióhoz. Õ szóvivõje útján üzente meg, hogy nem folynak tárgyalások közte és a filmet gyártó stúdió közt. Habár egy darabig Romola Garai is esélyesnek tûnt, a bennfentesek legújabb tippje McAdams és Hathaway után Julia Stiles. Õ ez idáig még nem nyilatkozott az ügyben.
Ami viszont biztos: a Pókember 4-et 2011. május 5-én mutatják be az amerikai mozik, és visszatér benne Tobey Maguire, Kirsten Dunst és a Pókember civil énje, Peter Parker fõnökét játszó J.K. Simmons is, de a filmben a hírek szerint benne lesz a korábbi részek két további mellékszereplõje, Dylan Baker és Bruce Campbell is.
Ááááá én borzalmasan várom már. Hogy bírom ki 2011-ig? Ha pedig nem találnak Fekete Macskát, én szívesen leszek
Ki lesz a Fekete Macska?
2009. december 15. 16:15
Nagyon szeretem mindhárom részt és kíváncsi leszek a negyedikre is!!
2009. december 15. 16:30
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Én többet nem adnék munkát a Pókember filmekben alkalmazott castingos embereknek, az biztos... Eddig sem igazán tudták jól eltalálni a színészeket és ezek a nevek sem tûnnek elsõre túl biztatónak.
A filmek meg... Nálam Daredevil >bármelyik Pókica. Tudom, ezzel kisebbségben vagyok, de ez van.
A filmek meg... Nálam Daredevil >bármelyik Pókica. Tudom, ezzel kisebbségben vagyok, de ez van.
2009. december 15. 16:36
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Hát sztem a Daredevil picit gyengébb volt, mint a Pókember, de Parkerbõl is elég lett volna sztem 1 film... olyan szépen 'be volt fejezve' ebbõl is látszik, hogy pénz beszél...
2009. december 16. 21:24
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet(Necros @ 2009. December 15. - 17:56)
Szerintem hangulatát és a színészeket tekintve mindenképp jobb a vak hõs megfilmesítése.
Na jó, félig meggyõztél Egyformán jó mind2
2009. december 17. 00:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Sajnálom, hogy James Francot "megölték" a harmadik részben
Nem rossz a pókember sorozat, mondjuk de nem is a kedvencem. Megnézhetõ párszor
Mennyi részt akarnak még a pókemberbõl?
2009. december 17. 11:43
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet(Bessie @ 2009. December 17. - 01:21)
Sajnálom, hogy James Francot "megölték" a harmadik részben
A négyet és az ötöt egyszerre forgatják le (mint a HP-nél), de a negyedik részt 2011-ben, míg az ötödiket 2012-ben fogják bemutatni. És már a hatodikon is filóznak.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.