Starity

Pitt, Cruise és Hanks is versenyben a prostikért

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 17. 00:00 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Brad Pitt. Tom Cruise és Tom Hanks is tizenhárom prostituáltért marakodik!


Na nem mintha, a három példás családfõ tilosban járna, mindössze arról van szó, hogy Zhang Yimou, kiínai rendezõ II. világháborús filmjének fõszerepéért versengenek.

Yimou az emberi természet sötét oldalát igyekszik majd feltárni, nemes egyszerûséggel a Schindler listája nyomdokában.

A szóban forgó alkotás címes, The Thirteen Women of Jinling lesz. Yimou projektje Kína Japán megszállása alatt, 1937-ben játszódik majd és tizenhárom, egy Nanjing templomban bujkáló prostituált-menekült körül bonyolódik a történet. A nem éppen szerencsés számú éjszakai pillangók mellett amerikai szerepeket is kiosztanak, a film producere, Zhang Weiping állítása szerint eddig Tom Cruise-t, Tom Hankset és Brad Pittet keresték meg, és akármilyen hihetetlen, de mindhárman érdeklõdnek a filmterv iránt!

A legvalószínûbb feltételezés szerint mindhárman egyetlen szerepre pályáznak, a The Thirteen Women of Jinling büdzséje ugyanis ½csupán½ 100 millió dollárra rúg, és míg ez az összeg kínai léptékkel megaprodukciót feltételez, a három sztár horribilis fizetésére és a munkálatokra együtt biztosan nem lenne elég.
2013. december 06. 18:50 #2
- törölt felhasználó -    
Ezt nagyon,nem értem,de mindegy! nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif nea.gif secret.gif secret.gif secret.gif secret.gif secret.gif secret.gif secret.gif secret.gif secret.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!