Starity

Titkos szerelmi kapcsolat a Paramore-nál

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 21. 14:01 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Általában egy jól mûködõ párkapcsolatot nem szoktak titkolni, még a celebek sem. Mégis vannak, akik annak ellenére, hogy minden rendben, inkább minden áron letagadják, hogy együtt vannak/voltak.



Így van ez a Paramore énekesével is, Hayley Williams-szel, aki csak most árulta el a rajongóiknak: három évig együtt voltak az együttes gitárosával, Josh Farroval. Vagyis három évig jóformán senki sem fogott gyanút, és ha fogott is, ezek ketten nagyon gyorsan le vagy el is oltották azt. De hogy miért is kellett ennyire titkolózni, ha három évig minden jól ment, na erre kiadós választ adott Hayley:

"Ez tényleg csak arról szólt, hogy legalább az akkori õrült életünknek egy részét kontroll alatt tartsuk. Nagyon fiatalok, és egy kicsit meggondolatlanok voltunk akkor, ezért inkább megegyeztünk abban, hogy nem verjük nagy dobra ezt az egészet."

"Az elsõ hat hónapban még nem is volt ezzel semmi gondunk, de amikor eltelt másfél év, már olyan szenzációnak számított volna ez a dolog, amire minden rajongó várt volna. De mi csak tovább hazudtunk errõl az egészrõl, mert már olyan régóta tartott. Végülis nem rukkolhattunk elõ azzal, hogy most járunk, ha eddig végig tagadtuk. Miután szakítottunk, és az egész már nem tûnt olyan drámainak, rájöttünk, hogy nem lett volna olyan nagy probléma elmondani az embereknek, hogy járunk. A kérdés inkább az, hogy mindenki tudott volna róla, hogyan befolyásolta volna a mi és az együttes életét, és az emberek hozzánk való viszonyát a szakítás híre. Így utólag belegondolva még mindig jó ötletnek tartom, hogy nem mondtuk el senkinek." smileeee.gif
2009. december 21. 14:17 #2
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Hát, nekem ez nem volt titok, már régóta tudok róla, képek is vannak kettõjükrõl már egy ideje szóval... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: dijansalihu
2013. március 10. 22:36 #3
- törölt felhasználó -    
Oké, ez még nem annyira durva, hogy titokban maradt, de hogy az Instagram fiókját is több, mint 1 éven keresztül titkolta. Meg Taylor is titkolta, hogy volt neki barátnője decemberben (lehet, hogy még mindig van). Kitudja, talán Jeremy már kétgyermekes apuka..
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!