Starity

Brutálisan megverte lányát a félõrültté vált sztár!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 30. 18:36 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
A tény, hogy Chris Brown kezelt emelt februárban Rihannára, döbbenetes és megbocsáthatatlan: de vajon mit mondunk akkor, amikor egy apa bántalmazza kislányait?! Felháborító, pláne ha olyan ismert - és elismert - emberrõl van szó, mint Teddy Riley, aki sikeres énekesként, dalszerzõként és producerként többszáz ezer ember példaképe is lehet akár.



A 43 éves Teddy Riley ellen már vádat emelt a Los Angeles-i Legfelsõbb Bíróság, egyelõre ideiglenes távoltartási rendelet lépett életbe, a következõ bírósági tárgyalásig - január közepéig - nem kerülhet gyermekei 1 kilométeres körzetébe.

Mi is történt pontosan? A kis Taja vallomása szerint az apa többször is megütötte õt és testvérét, nem egyszer komolyabb sérülést okozva ezzel. A kislánynak egy foga is kiesett, amikor apja hétvégén „megfenyítette” - fizikálisan. A gyerek azt is elmondta, hogy A Blackstreet-tag gitárral is ütlegelte õket és többször halálosan megfenyegette a két halálra rémült kislányt!

Az egész család rettegve várja a bírósági tárgyalás idõpontját. De vajon mi történt a sztárral?
mad.gif furesz.gif furesz.gif
2009. december 31. 16:43 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Itt leírják, Teddy mit mondott... Nos, ok, tiszteletlenek voltak, leordítani a fejüket rendben van, esetleg egy pofon (nem brutális, inkább csak csattanós) még szintén nem elítélhetõ, de megverni a gyerekeit? Az már sok! És szerinte õ jól cselekedett, jó apaként viselkedett... Egy nagy büdös... grrr.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!