Starity

Meg akarta ölni nejét a sorozatsztár

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 05. 02:34 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
A hölgyek szeretnek nemesfémbõl készült csecsebecséket kapni a nyakukba, de valószínûleg nem egy platinapengés zsebkésrõl álmodnak, amivel Charlie Sheen lepte meg feleségét karácsonyra.



A karácsonyi sült pulykát krumplipürével a rácsok mögött fogyasztotta el Charlie Sheen, mert a szeretet ünnepének elsõ napján meg akarta ölni feleségét. Brooke Mueller 25-e reggelén hívta ki a rendõrséget, miután a Két pasi - meg egy kicsi sztárja elõször fojtogatta, majd kést szorított a nyakához, és megfenyegette, hogy megöleti vállalkozó szellemû ismerõseivel. Charlie agyvize azért ment fel, mert Brooke féltékenykedett legnagyobb lánya miatt, és azzal fenyegette meg, hogy elválik tõle. A Sheen színész klán legifjabb tagja viszont nem szeretett volna triplázni a rossz házasságok versenyében, ezért erõvel próbálta maradásra bírni nejét. A végén azonban neki kellett mégis távoznia, méghozzá egy fél napra a körzeti rendõrõrs fogdájába, ahol huzamosabb idõt is eltölthet, ha az eset tárgyalásán bûnösnek találja a bíró. Bár Brooke állítólag békülne, mert magát, illetve az elfogyasztott alkoholmennyiséget okolja a történtekért.

Charlie eddigi összes komoly kapcsolata a viselkedése miatt ért véget. Legnagyobb lányának anyja, valamint elsõ felesége is az alkohol- és drogfüggõsége miatt hagyta el. Denise Richards azt viselte nehezen, hogy férjecskéje mellette sem vetette meg a prostituáltakat. Kelly Preston pedig azért kötött ki inkább John Travolta mellett, mert Sheen karon lõtte részegen. blink.gif
2010. január 05. 19:41 #2
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.27.
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Offline offline
A nõnek ott kéne hagynia ezt az idiótát. Amiket Charlie Sheen mûvel ill. mûvelt az nem normális. Minden nõnek az elsõ pofon után le kell lépnie ha nem akarja hogy rosszabb legyen.
Brooke legalább kihívta a zsarukat és a dutyiba dugatta ezt a barmot.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!