Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja, Hulé Éva külföldre menekül. Az oka többek között Edit asszonynak az egyik napilapban megjelent nyilatkozata, aminek következtében újra fellángoltak az indulatok. Mivel a Jimmy haláláról szóló akták titkosítva vannak, egyedül a szemtanú, Hulé Éva az, aki az év végén megjelenõ könyvében még újat tud mondani.



"Eleve nem esett jól, hogy Edit végig kóstolgatott ebben a cikkben! Azt állította, hogy Jimmy rászegezte a fegyvert, és a hajdani barátságunkat is megtagadta. Edit inkább vegye elõ a rendõrségi tanúvallomását, hiszen éppen ebben a nyilatkozatában hazudtolta meg önmagát! Azon a hajnalon õ hozta le elõször a gázpisztolyát, ezután mutatta meg Jimmy a sajátját. Bár kristálytisztán emlékszem minden másodpercre, a többit most nem mesélem el, hiszen Jimmy halálának tizedik évfordulóján, ez év végén jelenik meg a könyvem, abban pedig mindent részletesen leírtam" - meséli Hulé Éva.

"A kéziratot ügyvédi letétbe helyeztem, ha velem történne valami, akkor is kiderüljön az igazság! A lektorálással és a kiadókereséssel egy újságíró barátnõmet kértem meg, és amíg én külföldön leszek, õ intézi az ügyeket. Csak annyit mondhatok, tudok még benne meglepetést okozni!" - fogalmaz sejtelmesen a szemtanú.

Az asszony szerint Jimmy özvegyének nyilatkozata után ismét sokan zaklatják õt. Mivel Jimmy halála után rengeteg atrocitásnak volt kitéve, most hogy ezeket megelõzze, úgy döntött, elhagyja az országot. Éva január végén Svédországba utazik, ahonnan valószínûleg csak hónapok múlva tér vissza Magyarországra.