Starity

Három dimenzióban harcolnak a Titánok?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 15. 13:40 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Az ünnepek alatt arról pletykáltak, elképzelhetõ, hogy 3D verzióban is hódítanak majd a Titánok idén tavasztól a mozikban. Végre a rendezõ nyilatkozott a témában.


Az idei tavasz egyik nagy durranása lesz A Titánok harca. A Trója, a 300 sikere után egy újabb ókori harcos kaszálhat a mozik jegypénztárainál. Fõképp, ha a legfrissebb hírek szerint 3D-ben is megtekinthetõ lesz az alkotás. Az ünnepek alatti pletykákra végül Louis Leterrier rendezõ tett pontot. Aki elmondta, ugyan felmerül, hogy ugyanis több részt újravesznek, így elérve, hogy háromdimenziós technikával is vetíthetõ legyen. Ám az idõ rövidsége miatt erre végül nem került sor, hisz akkor a tavaszi bemutató hónapokkal tolódott volna el. ám az elképzelhetõ, hogy esetlegesen, hasonlóan A sötét lovaghoz, egy átdolgozott verzióban, a premiert követõen 3D-ben is bemutatkozhat a Titánok harca.

Emellett a napokban készül el a mindösszesen fél órás filmzene is a Muse rockbanda prezentálásában, amely természetesen több részletben lesz majd hallható a nagyszabású fantasy-kalandfilm alatt.

A Titánok harca (Clash of the Titans) fõhõse Perszeusz, aki a történet szerint szembe száll Hadésszal, az alvilág urával. Küldetésében segítségére lesz több önkéntes katona is. Veszélyes útjuk során démonokkal és szörnyekkel kell megküzdeniük.

Az akciófantasyt A hihetetlen Hulk rendezõje, Louis Leterrier dirigálja. a fõszereplõ, Sam Worthington mellett a filmben felbukkan még Gemma Arterton, Liam Neeson, Ralph Fiennes és Alexa Davalos is. A Warner Bros nagy sikernek ígérkezõ alkotása 2010. március 26-án érkezik a tengerentúli mozik vásznaira.

Addig is, a film elsõ plakátképeit már élvezhetjük a filmet gyártó cég jóvoltából. Ezeken Sam Worthington látható, aki Perszeuszt alakítja majd. Worthington csodálatos napokat élhet át, hisz a múlt hét végén volt az Avatar premierje Londonban, most pedig itt egy újabb szuper mozi, amelynek õ lesz a fõszereplõje. Igaz, ezekbe az alkotásokba sem már nyeretlen „kétévesként” érkezik, hisz az idei nyár egyik nagy slágerfilmjében, a Terminátor – Megváltásban alakította a legfontosabb mellékszerepek egyikét.
2010. január 15. 15:25 #2
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic
 
StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.07.
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Offline offline
Idézet(Bessie @ 2010. January 15. - 13:40)
Emellett a napokban készül el a mindösszesen fél órás filmzene is a Muse rockbanda prezentálásában, amely természetesen több részletben lesz majd hallható a nagyszabású fantasy-kalandfilm alatt.

thumbsup.gif
2010. január 16. 01:36 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
A legkevésbé sem érdekel, hogy 3D-s lesz-e vagy sem, csak nézhessem már meg. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!