Starity

Miranda Kerr pucérra vetkõzött a GQ-nak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 22. 23:58 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Orlando Bloom ausztrál barátnõje a karácsonyi német címlap után most az amerikai kiadás kedvéért vetkõzött le. Bár ezúttal a teljes meztelenséget is bevállalta, nem mutat sokkal többet, mint korábban. Pedig biztos nagy lenne az érdeklõdés, hiszen a napokban egy internetes férfimagazin szavazásán õ lett Ausztrália tizedik legvonzóbb nõje.


Miután Orlando Bloom ausztrál barátnõje egy piros színû, masnis és fodros bugyiban kívánt kellemes ünnepeket a német GQ olvasóinak, a magazin amerikai kiadásának februári számában is vele kedveskedik az érdeklõdõknek. Igaz, a karácsonyi címlapképpel ellentétben az aktuális fotósorozat egyes képein Kerr nem visel semmit. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármivel többet mutatna meg, a pózok révén minden takarásban marad. A képekhez természetesen egy interjú is dukál, amiben az ausztrál modell elmeséli, hogy gyerekként nagyon sok idõt töltött édesapja motorján; hogy kedveli Dr. Dre zenéjét; és hogy egyik volt barátja börtönben ül, amiért - többek közt err édesanyjától is lopott pénzt – olvasható a Huffington Post oldalán.

A GQ magazin új fotósorozatával azonos idõben derült ki, hogy a Victoria's Secret Angyalkommandójának tagja a legvonzóbb ausztrál nõ az AskMen.com felmérése szerint; világviszonylatban pedig a tizedik helyet sikerült megcsípnie – írja a Courier Mail. „Ez nagyon hízelgõ. Mindenkinek köszönöm, aki szavazott, nagyra értékelem a támogatásukat” – nyilatkozta Kerr, akit egyébként pár hónappal ezelõtt még azzal vádoltak meg, hogy túlságosan sovány. Orlando Bloom kedvese természetesen kikérte magának, hogy gebe lenne. „Nem fogytam, a méreteim évek óta változatlanok. Tudatosan támogatom és népszerûsítem az egészséges életmódot” – nyilatkozta a modell.
2010. január 23. 00:14 #2
gancsattila
gancsattila
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.03.13.
Hozzászólás: 48
Csatolások: 0
Azonosító: 25694
Offline offline
azárt irigylem ezt az Orlandót biggrin.gif

mit nem adnék ha csak egy éjszakára a bõrébe bújhatnék blush.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!