Az amerikai színész, Johnny Depp halálhírét keltették a Twitteren. Alig pár óra leforgása alatt a Trending Topic között ott volt az RIP Johnny Depp kifejezés (kép: http://i45.tinypic.com/2j66bz7.png)
A körülmények egyenlõre nem tisztázottak, hogy ki és miért indította el ezt a marhaságot. Megnyugtatunk minden rajongót: Johnny él és virul.
Johnny Depp halálhírét keltették!
2010. január 24. 12:07
Úristen Ez annyira szánalmas. Miért jó valakirõl azt terjeszteni, hogy meghalt?! Ez egyáltalán nem vicces!
2010. január 24. 18:06
nemrégen láttam twitteren.. majdnem szívrohamot kaptam...
nem tudom miért jó ez egyeseknek
azt mondják, akinek halál hírét keltik, az nagyon sokáig fog élni! legyen úgy!!! Johnny...
nem tudom miért jó ez egyeseknek
azt mondják, akinek halál hírét keltik, az nagyon sokáig fog élni! legyen úgy!!! Johnny...
2010. január 24. 19:16
Idézet(Niki89 @ 2010. January 24. - 19:01)
a CNN oldalán közölték, hogy meghalt egy súlyos autóbalesetben, aztán kiderült, hogy feltörték az oldalt.
Úristen, megállt bennem az ütõér egy pillanatra mikor a mondatod elsõ felét olvastam csak Istenem, mennyire nagyon viccesek ezek az emberek, úgy látszik nem tudnak az unalmas életükkel mit kezdeni...
2010. január 24. 19:32
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet(Niki89 @ 2010. January 24. - 19:01)
a CNN oldalán közölték, hogy meghalt egy súlyos autóbalesetben, aztán kiderült, hogy feltörték az oldalt.
Atyaég, az egy dolog, hogy interneten terjesztik, de hogy még fel is törjenek ezért egy oldalt....
2010. január 29. 15:40
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline |
Idézet(Niki89 @ 2010. January 24. - 20:01)
annyi a poén a képen, hogy johnny nem egy ilyen szar verdát vezet Ez egy közönséges amcsi autó.
szval eleve ott szúrták el az egészet a rosszindulatú emberek, hogy nem egy összetört luxus autóról rakták be a képet.
2010. január 29. 17:32
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet(Leo @ 2010. January 29. - 15:40)
annyi a poén a képen, hogy johnny nem egy ilyen szar verdát vezet Ez egy közönséges amcsi autó.
szval eleve ott szúrták el az egészet a rosszindulatú emberek, hogy nem egy összetört luxus autóról rakták be a képet.
Mondjuk igen, ez nekem is fura volt, de van amikor nem figyel az ember a részletekre, fõleg ilyen esetekben.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.