Starity

Pitt és Jolie a pénzrõl megállapodtak, de nem szakítottak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 29. 00:47 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Brad Pitt és Angelina Jolie szakításának legújabb fejleményei szerint a pár nem is szakított, sõt: azért jártak ügyvédnél, hogy házassági szerzõdést kössenek. Persze Brad Pitt frissen vásárolt legénylakásáról is kiderült, hogy nem most vette, hanem fél éve, és nem magának, hanem egy újabb családi fészeknek.



A legújabb hírek szerint, amit persze még mindig csak névtelen ismerõsök szolgáltattak, Brad Pitt és Angelina Jolie egyáltalán nem szakítottak. A Life & Style magazin forrása azt mondja, a pár nem azért járt a napokban ügyvédnél, hogy egy szakítás miatt egyezkedjenek a vagyon felosztásáról, hanem hogy házassági szerzõdést kössenek.

Persze a forrás csak azt mondta, hogy "házassági szerzõdés-szerû" dologról egyeztetett a pár, ami végül is helytálló, mivel a házassági szerzõdést többnyire házasság szokta követni, ami azonban Jolie házasságról vallott nézetei alapján egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik. Ettõl még a szerzõdés nagyjából ugyanazokat a területeket fedi le, amit egy házassági szerzõdésben szokás, szakításról pedig szó sincs.

"Január elején írták alá a dokumentumot. Abban egyeztek meg, hogy megosztják a pénzüket, és a gyerekek feletti felügyeleti jogot, akik mind Angelinánál maradnának, amennyiben a pár szakít. De ez nem azt jelenti, hogy véget vetnek az ötéves kapcsolatnak. Nem beszéltek az ügyvédnek szakításról, ez szóba sem került a találkozó alkalmával" - mondta a forrás a Life & Style-nak. Egy másik nyilatkozó úgy fogalmazott, nem hiszi, hogy a pár örökre együtt maradna, de az biztos, hogy most minden rendben van közöttük. A pár egyébként 2008-ban kötött utoljára házassági szerzõdést a pletykalapok szerint (de már akkor sem elõször), szóval a szakítás után logikus volt ezt elõvenni újra. A szakítás miatti gyerek-elhelyezésrõl tárgyalás szintén nem új fordulat, de tény, ez is rég volt utoljára. Hamarosan vagy Jolie súlya miatt kell ismét aggódnunk majd, vagy rögtön az esküvõi találgatások jönnek, esetleg újabb örökbefogadás vagy terhesség.

Bár Jolie, Pitt és sajtósaik szokásukhoz híven most sem voltak hajlandóak kommentálni az elmúlt napok híreit, Jon Voight, a színésznõ édesapja ismét magára vállalta a feladatot, amikor az Access Hollywoodnak leszögezte: "Hülyeség! Az egész kitaláció!".

Közben a TMZ a Daily Mail legújabb sztoriját, Brad Pitt kétszázmillió forintos szakítás utáni legénylakását cáfolta meg.

A TMZ kiderítette, Brad Pitt a házat nem most vette, hanem még augusztusban, jóval a szakításról szóló elsõ pletykák elõtt. Ráadásul a ház elég rossz állapotban volt, fel kellett újítani, ezért egyébként sem lett volna alkalmas arra, hogy Brad Pitt ide vonuljon vissza, ha valami rosszul mûködik közte és Jolie között. Harmadrészt azt írják, hogy a háznak három fürdõje és három hálója is van, ami egyértelmû jele annak, hogy több fõre tervezték, nem egy agglegénynek. Ideális például egy teljes család számára.
2010. január 29. 01:07 #2
nozso13
nozso13
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.12.30.
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Offline offline
Idézet(Bessie @ 2010. January 29. - 00:47)
[ Hamarosan vagy Jolie súlya miatt kell ismét aggódnunk majd, vagy rögtön az esküvõi találgatások jönnek, esetleg újabb örökbefogadás vagy terhesség.



És ahogy az lenni szokott, ismét kiugrottak a süllyedõ hajóról és megcsillogtatták kimeríthetetlen repertoárjukat. Köszönjük Life & Shit meghajolo.gif dry.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!