Az élet mindig kiegyenlíti magát, egy szerelem véget ért a Jolie-Pitt családban, de szövõdött egy új - bár elég egyoldalú. Maddox ugyanis Kim Kardashianba zúgott bele.



Amíg apu és anyu a szakításuk részleteit tisztázzák az ügyvédekkel, addig Maddox Jolie-Pitt azon gondolkozik, hogy miként hódítsa meg szíve hölgyét. A kilenc éves fiú ugyanis teljesen belehabarodott Kim Kardashianba. A méretes domborulatokkal megáldott örökösnõt egy New Orleans Saints meccsen pillantotta meg Mad a kivetítõn, amint szexi fürdõruhában pózolt. Az ifjú Rómeó annyira ráfagyott a látványra, hogy Brad alig bírta kiszedni belõle, mit bámul annyira. Majd amikor a színész közölte, hogy Kim velük szemben ül - mert a helyszínen drukkol võlegényének, Reggie Bushnak - a gyerek teljesen megõrült, és semmi másra nem figyelt, csak szerelmét kutatta.

A nagy találka egyelõre elmaradt, de Kim már tud fiatal, és nem mellékesen elég tehetõs hódolójáról. Hollywood harmadik leghíresebb fenekének tulaja büszke rá, amiért Maddox õt tartja a legszebb nõnek, tekintve, hogy mégis csak Angelina Jolie az anyja. Ha kicsit idõsebb lesz Mad, akkor talán még több is lehet köztük, hiszen a húsz év korkülönbség semmit nem jelent a sztárvilágban. rolleyes.gif