Charlize Theron és Stuart Townsend mindig azt mondták, hogy addig nem házasodnak össze, amíg ezt nem tehetik meg szabadon világszerte a melegek is. Nos, már nem csak ez áll a gyûrûcseréjük útjában.



Dublin szegény külvárosi legénykéjébõl a világ egyik legirigyeltebb férfija lett Stuart Townsend hat esztendõvel ezelõtt, amikor meghódította Charlize Theron szívét. Azonban Hollywoodban semmi sem tart örökké, így az õ kapcsolatuk is megromlott. Illetve a hivatalos magyarázat szerint a szerelmük testvéri szeretetté alakult, csak éppen rosszalkodtak is az ágyban. Ezért a dél-afrikai szépség úgy döntött, hogy nincs értelme tovább együtt maradniuk. Visszaadta Stuartnak az antik eljegyzési gyûrût, és finoman megkérte, hogy költözzön ki közös házukból. Az ír aktort elég váratlanul érte a szakítás ténye, és nagyon nem találja azóta a helyét.

Townsend nemcsak a szívében fog egy darabig ürességet érezni, hanem a pénztárcájában is. Ugyanis amíg Charlize az Oscar-díja óta rengeteget keres, és az egyik legfoglalkoztatottabb színésznõ, addig Stuart karrierje egyre mélyebbre süllyed.