Robert Pattinson - Photoshoot for Details Magazine 2010
2010. február 18. 15:07
wreckaholicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 98 Csatolások: 34 Azonosító: 91288 offline |
hahaha szerintem ezek viccesek
2010. február 21. 13:18
mit esznek rajta ennyien? Johnny Depp fényévekkel jobb színész és(bár fiú vagyok) sokkal normálisabban néz ki...
2010. február 21. 13:43
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
szóval ennek a fotózásnak a kapcsán nyilatkozta hogy:
„Igazán utálom a puncit, tulajdonképpen allergiás vagyok rá. Persze nem mondhatom azt, hogy fogalmam sem volt róla, mi vár rám, hiszen a fotózás tizenkét órán keresztül tartott, szóval elég nyilvánvaló volt, hogy a jelenlévõ nõk legalább öt-hat órán keresztül meztelenek lesznek. De mégsem voltam igazán felkészülve minderre. Fogalmam sem volt arról, hogy mit is mondhatnék ezeknek a lányoknak. Szerencsére amúgy is másnapos voltam”
a velvet szerint
„Igazán utálom a puncit, tulajdonképpen allergiás vagyok rá. Persze nem mondhatom azt, hogy fogalmam sem volt róla, mi vár rám, hiszen a fotózás tizenkét órán keresztül tartott, szóval elég nyilvánvaló volt, hogy a jelenlévõ nõk legalább öt-hat órán keresztül meztelenek lesznek. De mégsem voltam igazán felkészülve minderre. Fogalmam sem volt arról, hogy mit is mondhatnék ezeknek a lányoknak. Szerencsére amúgy is másnapos voltam”
a velvet szerint
2010. február 21. 15:18
Idézet(szavy @ 2010. February 21. - 13:43)
szóval ennek a fotózásnak a kapcsán nyilatkozta hogy:
a velvet szerint
a velvet szerint
Nem hinném, hogy ezt nyilatkozta volna, a velvet tulajdonképpen annyira megbízható, mint a blikk, és a többi szemét. Mondjuk teljesen hidegen hagy Robert Pattinson, meeert
Idézet(Andris94 @ 2010. February 21. - 13:18)
mit esznek rajta ennyien? Johnny Depp fényévekkel jobb színész és(bár fiú vagyok) sokkal normálisabban néz ki...
2010. február 21. 17:28
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline |
Hûha... nem semmi, aki kitalálta a képek koncepcióját. Állati jó képek, amit meg Rob "nyilatkozott", annyira lehet igaz, mint hogy Rob valójában kínai...
köszi a képeket.
köszi a képeket.
2010. március 22. 17:19
Idézet (Andris94 @ 2010.02.21. 13:18)
Totálisan egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.