Ide jöhet minden, ami focival kapcsolatos, legyen az "magyarfoci", BL, válogatott meccsek vagy bármi hasonló.
Az utóbbi idõben elég kevés focimeccset láttam, de tegnap este megnéztem a Milan - Manchaster derbit és nem is kellett csalódnom, nagyon jó meccs volt. Az olaszok több szép dolgot csináltak, de a United megérdemelten gyõzött, mert a 4 ziccerbõl hármat értékesítettek, ebbõl kettõt Rooney. Érdekes lesz a visszavágó is, ha pontosabban játszik, akkor még a Milan is továbbjuthat.
Minden, ami foci
2010. február 28. 10:24
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline |
Aznap annyira rágtam rajta a körmöm fogadás volt itthol rá... Milan-nak szúrkoltam, de sajnos kikaptak
Viszont az uccsó gól szép volt
A "magyarfoci"-ról nincs mit beszélni Esetleg az U20-asnak van jövõje... Koman ugyanaz a vér van bennem is
Viszont az uccsó gól szép volt
A "magyarfoci"-ról nincs mit beszélni Esetleg az U20-asnak van jövõje... Koman ugyanaz a vér van bennem is
2010. március 15. 07:41
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Újabb AC Milanos hír, ez legalább olyan rossz a szurkolóknak, mint a MU elleni blama: Beckham „esélytelen a vb-szereplésre” - És ez az angol fanoknak is nagy érvágás, ha tényleg nem játszhat majd.
2010. április 23. 17:44
Bubuciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.25. Hozzászólás: 30 Csatolások: 245 Azonosító: 26219 offline |
Szeretem a Barcát a poolt, de az igazi a Fradi! Hétvégén remélem jó meccs lesz és vendégsiker!
1 felhasználónak tetszik:
Komáromi Zoltán
2010. április 27. 18:20
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline |
Az odavágó utáni 1-0-ás Lyon elleni győzelem után ma (kedden) Lyon-Bayern visszavágó, amit a TV2-n is közvetítenek!
Ribéry nélkül a Bajorok, de Robben, Van Bommel és Schweinsteiger-el nem lehet gond.
Személyes véleményem szerint Bayern nyerjen
Ribéry nélkül a Bajorok, de Robben, Van Bommel és Schweinsteiger-el nem lehet gond.
Személyes véleményem szerint Bayern nyerjen
2010. április 28. 20:43
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline |
0-3 Lyon-Bayern
Most már megérdemli a Kupát!
Most már megérdemli a Kupát!
2010. április 28. 20:47
A Barcát elverték az odavágóban 3-1-re mit teszmajd ma este? Nyer vagy Internazionale-Bayern döntő lesz?
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.