Ide jöhet minden, ami focival kapcsolatos, legyen az "magyarfoci", BL, válogatott meccsek vagy bármi hasonló.
Az utóbbi idõben elég kevés focimeccset láttam, de tegnap este megnéztem a Milan - Manchaster derbit és nem is kellett csalódnom, nagyon jó meccs volt. Az olaszok több szép dolgot csináltak, de a United megérdemelten gyõzött, mert a 4 ziccerbõl hármat értékesítettek, ebbõl kettõt Rooney. Érdekes lesz a visszavágó is, ha pontosabban játszik, akkor még a Milan is továbbjuthat.
Minden, ami foci
2010. február 28. 10:24
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline |
Aznap annyira rágtam rajta a körmöm fogadás volt itthol rá... Milan-nak szúrkoltam, de sajnos kikaptak
Viszont az uccsó gól szép volt
A "magyarfoci"-ról nincs mit beszélni Esetleg az U20-asnak van jövõje... Koman ugyanaz a vér van bennem is
Viszont az uccsó gól szép volt
A "magyarfoci"-ról nincs mit beszélni Esetleg az U20-asnak van jövõje... Koman ugyanaz a vér van bennem is
2010. március 15. 07:41
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Újabb AC Milanos hír, ez legalább olyan rossz a szurkolóknak, mint a MU elleni blama: Beckham „esélytelen a vb-szereplésre” - És ez az angol fanoknak is nagy érvágás, ha tényleg nem játszhat majd.
2010. április 23. 17:44
Bubuciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.25. Hozzászólás: 30 Csatolások: 245 Azonosító: 26219 offline |
Szeretem a Barcát a poolt, de az igazi a Fradi! Hétvégén remélem jó meccs lesz és vendégsiker!
1 felhasználónak tetszik:
Komáromi Zoltán
2010. április 27. 18:20
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline |
Az odavágó utáni 1-0-ás Lyon elleni győzelem után ma (kedden) Lyon-Bayern visszavágó, amit a TV2-n is közvetítenek!
Ribéry nélkül a Bajorok, de Robben, Van Bommel és Schweinsteiger-el nem lehet gond.
Személyes véleményem szerint Bayern nyerjen
Ribéry nélkül a Bajorok, de Robben, Van Bommel és Schweinsteiger-el nem lehet gond.
Személyes véleményem szerint Bayern nyerjen
2010. április 28. 20:43
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline |
0-3 Lyon-Bayern
Most már megérdemli a Kupát!
Most már megérdemli a Kupát!
2010. április 28. 20:47
A Barcát elverték az odavágóban 3-1-re mit teszmajd ma este? Nyer vagy Internazionale-Bayern döntő lesz?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.