Szép lassan egyre nagyobb sztár lesz Emma Robertsbõl, szóval senki sem gondolná, hogy egy-egy szereplés egyenesen kikészíti. Ám a fiatal színésznõ bevallotta, hogy õ bizony a mai napig küzd a lámpalázzal!


Bár Emma már olyan színészekkel dolgozhatott együtt, mint Alec Baldwin vagy Shirley MacLaine, és még saját dalaival is kiállt a közönség elé, az ifjú színésznõ még mindig nem bírja túlságosan a szereplést. Ennek ellenére persze nem mond le a színészi karrierrõl, ám meg sem fordul a fejében az, hogy például színházban játsszon…

"Videoklipet forgatni nagyon kellemetlen. Nem hiszem, hogy lesz még albumom, maximum másnak írok majd dalokat. Lámpalázas vagyok. Soha nem tudnék színházban szerepelni, mert összepisilném magam. Túlságosan idegtépõ. Sokkal megnyugtatóbb az, hogy egy filmforgatáson bármit elronthatsz."

Emma egyébként a Valentin nap után most egy jóval keményebb mûfajban próbálkozik. Új filmje, a 4.3.2.1 a színésznõ korábbi munkáihoz képest elég durvának tûnik. A furcsa cím egyébként a következõt takarja: 4 lány, 3 nap, 2 város, 1 esély. Máris sokkal érthetõbb, nem?