Idézet (sophiej @ 2012.07.01. 14:49)
Nem feltétlenül.
De azért vannak olyanok is, igen.
Jaj, amúgy nagyon jó volt a Blonde Squad. Cat az a tipikus kislány volt benne, aki meg akar felelni mindenképpen és nem érezte magát elég szépnek csak a szőke parókában a kék kontaktlencsével. Robbie-nak akkora puszit nyomtam volna az arcára, amikor rákiabált, hogy "Catherina Valentine, már hogy lennél te csúnya? Te vagy az egyik legszebb lány a világon. Bármelyik srác boldog lenne, ha összejöhetne veled." És a végén, amikor Robbie énekelte az a dalt, hogy felvidítsa, mert Cat nem kellett annak a másik srácnak... olyan aranyos volt. Erre Cat mit mond? "Mi lenne, ha befesteném a hajam szőkére?"
Jó,ez ténleg szép dolog volt Robbietól!Am Cat bármilyen parókában,bármiben jól néz ki!Az a másik gyerek,olyan(nem akarok már csúnyát írni,de gondoljátok mit akarok) ,hogy nem kellett neki Cat,ott elvertem volna helyben,nem érdekelt volna,hogy idősebb meg stb..
Sajnálom azért kicsit Robbiet,pedig nem szoktam,de kicsit ténleg meghatott,ahogy lepattintották.Cat bármilyen hajban jól nézel ki,de a szőkét inkább ne!Barnára vagy pirosra térj vissza,de a feketében se vagy olyan rossz!
:heart
Alig várom már a Blonde Squadot,hogy lássam itt M.o-n magyarul!És Sophiej köszi,be tartom az ígéretem amit mondtam,este leírom!