Nekem: Lady Gaga,Rihanna,Christina Aguilera és Kesha.
Szerintem szép hangjuk van és jó a zenéjük. Chritina csak néhány napja a kedvencem... A Hurt miatt. ♥ Gyönyörû szám.
Ki a kedvenc énekesed/énekesnőd?
2010. február 28. 18:34
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline |
madonna, laura pausini, elisa toffoli, delta goodrem, katie melua, katy perry, joss stone, nelly furtado, inna, lily allen
2010. március 01. 11:29
Aaliyah, Carrie Underwood, Taylor Swift, Miranda Lambert, Rihanna, Lady GaGa, Faith Hill, Christina Aguilera
meg Britney volt még régen, bár most is szeretem pár számát, azért már nem az igazi :/
meg Britney volt még régen, bár most is szeretem pár számát, azért már nem az igazi :/
2010. március 01. 19:44
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Idézet(xXmuciXx @ 2010. March 1. - 20:23)
Rihanna,Lady GaGa,Beyoncé,Ashley Tisdale,Vanessa Hudgens,Britney Spears,leighton Meester,Justin Bieber,Jason Derorulo,Ke$ha
Justin Bieber öcsisajt mióta énekesnõ?...bár Jason Derulo se az,
de Bieber-t elõbb nézném annak
nekem az új kedvencem:Pixie Lott nagyon tehetséges,de még Beyoncé-t és J.Lo-t emelném ki
2010. március 02. 10:33
JAPÁN: Ayumi Hamasaki, Koda Kumi, Namie Amuro, Aoyama Thelma, Mika Nakashima, Beni Arashiro, Meisa Kuroki
ÁZSIA: Elva Hsiao, Landy Wen, Vivian Hsu
EURÓPA: Myléne Farmer, Nolwenn Leroy
USA: ---
ÁZSIA: Elva Hsiao, Landy Wen, Vivian Hsu
EURÓPA: Myléne Farmer, Nolwenn Leroy
USA: ---
2010. március 02. 11:03
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
ANASTACIA a fõ-fõ-kedvenc!!! Akiket még meghallgatok: Lady GaGa , P!nk, Christina Aguilera, Shakira, Celine Dion, Gwen Stefani, Katy Perry , esetleg még Kelly Clarkson...
2010. március 02. 15:54
Noah_97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.27. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 121305 offline |
Amikor elõször meghallottam Justin Biebert azt hittem,hogy lány..
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2010. március 02. 22:19
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Hayley Williams de szívesen és sokszor hallgatok még Kelly Clarkson-t és Amy Lee-t is az Evanescence-bõl.
Egyébként Lady Gaga számai nagyon dallamosak, jókat lehet rájuk bulizni
Egyébként Lady Gaga számai nagyon dallamosak, jókat lehet rájuk bulizni
1 felhasználónak tetszik:
Lillaa98
2010. március 03. 02:03
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Alizée, Imani Coppola, Voga Viki, Laura Izibor, Gwen Stefani, Ting Tings, M.I.A., Anna & The Barbies, Christina Aguilera, Anastacia, Madison Avenue, Jessie James, Pink, Buse Unlu, Liza da Costa.
2010. március 04. 02:07
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Huh, hát nekem sok kedvencem van.
magyarok: Zoltán Erika, Csepregi Éva, Judy (Groovhouse), Jutta (Josh és Juttából ), Anita (neki is vannak jó számai), Jucus (DJ Szatmári feat. Jucus ) ...
külföldi: Gaga, Inna, Katy Perry, Ke$ha ...
Hirtelen õk jutottak eszembe (bár biztos van még pár). Kedvenc énekesem több van, mint énekesnõ
magyarok: Zoltán Erika, Csepregi Éva, Judy (Groovhouse), Jutta (Josh és Juttából ), Anita (neki is vannak jó számai), Jucus (DJ Szatmári feat. Jucus ) ...
külföldi: Gaga, Inna, Katy Perry, Ke$ha ...
Hirtelen õk jutottak eszembe (bár biztos van még pár). Kedvenc énekesem több van, mint énekesnõ
2010. március 11. 18:46
Kihagytam Kelly Clarksont, pedig õ nagyon nagy kedvenc!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.