Starity

Johnny Depp Angeline Jolie-val szexelt, Vanessa Paradis kiborult!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 06. 12:16 #1
- törölt felhasználó -    
Azt hinnénk, a mûvészek már úgy megszokták a szexi jeleneteket, hogy szemük se rebben, ha színész kedvesüket mással látják csókolózni, szeretkezni a kamerák elõtt. Vanessa Paradis és Johnny Depp esetében ez azonban nem így van: Vanessát mély depresszióba taszította párja, Johnny Deppés a szuperszexi Angelina Jolie pikáns jelenete!

Depp és Jolie a The Tourist címû filmben egy párt alakít, és bizony igen szenvedélyesre sikeredtek szexjeleneteik a forgatókönyv szerint. Nem is lenne ezzel semmi gond, csak hát Angelina Jolie a jelek szerint nem bánja, ha a magánélet és a munka néha keveredik: emlékezzünk csak, annak ideján jelenlegi férjével, Brad Pitt-tel is a Mr és Mrs forgatásán szûrte össze a levet. Vanessa pedig tudja mindezt, éppen ezért pokolian féltékeny az új film szexi jelenetei miatt.

A féltékenység egészen odáig fajult, hogy kerek perec közölte, kedvese vagy új filmet vagy új társat keres maga mellé, mert nem hajlandó eltûrni, hogy Angelina kedvére játszadozzon Depp-pel, és a végén esetleg magába bolondítsa… pláne most, hogy még mindig rengeteg hír szól Angelina Jolie és Brad Pitt állítólagos válásának részleteirõl… de vajon mit szól hozzá a független, karakán, karrierista Depp, hogy érzelmileg zsarolják…?
2010. március 06. 15:21 #2
- törölt felhasználó -    
mondjuk nem csoda, hogy Vanessa kiborult, de ultimátumot adni Johnny-nak.... ohmy.gif remélem nem válnak el útjaik sad.gif
2010. március 07. 00:40 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Így kívülrõl nekem is úgy tûnik, hogy túlreagálja a dolgot, de õ tudja, mi a helyzet.

Egyébként a címet azért nem ártana néha átírni, legalább itt ne legyen már szenzációhajhász a dolog.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!