amerikai - német horror - sci-fi
Fõszereplõk:
Dennis Quaid (Payton)
Ben Foster (Bower)
Szereplõk:
Cam Gigandet (Gallo), Antje Traue (Nadia), Cung Le (Manh), Eddie Rouse (Leland), Norman Reedus (Shepard), André Hennicke (Hunter Leader), Friederike Kempter (Evalon),
Földünk pusztulása már elkerülhetetlen. A bibliai Noé bárkájához hasonlítható ûrhajó kel útra, fedélzetén hatvanezer hibernált emberrel, és az összes állat- és növényfaj egyes példányaival. Célja az új bolygó elérése, ahol az emberiség fennmaradhat és folytatni tudja történelmét. Az út azonban nem alakul zökkenõmentesen, így az emberek hamar levonják a konklúziót: Ne félj a világvégétõl, attól félj, ami utána következik!
Az elhagyatott Elysium ûrhajó fedélzetén két asztronauta Payton (Dennis Quaid) és Bower (Ben Foster) hibernálásból ébredve memóriazavarral küzd: nem emlékeznek semmire, nem tudják, hogy kik õk, honnan jöttek, mi a feladatuk. Sötétség uralkodik mindenütt, nem értik mi történt, össze vannak zavarodva, hallucinálnak és csak egyetlenegy furcsa, nyomasztó hangot hallanak a hajó gyomrából.
Bower ûrhajós elindul, hogy felfedezze a misztikus ûrhajót, közben rádiófrekvencián tartja a kapcsolatot társával, Payton-nal. Bowernek hamar rá kell döbbennie a borzasztó valóságra: valami a hajón rájuk vadászik, valami, ami mindenáron el akarja pusztítani õket. A hajón találkozik két másik asztronautával is, így már négyesben próbálják túlélni a túlélhetetlent. Lassan fény derül az ûrhajó döbbenetes, halálos titkaira, és az utasoknak rá kell jönniük, túlélésük sokkal fontosabb, mint azt valaha is gondolták volna...
Pandorum / Sikolyok az űrben (2010)
2010. augusztus 04. 14:20
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Dennis & Ben miatt majd megéri megnézni
Valamikor sort kéne rá keríteni
Valamikor sort kéne rá keríteni
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. augusztus 04. 17:43
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (nozso13 @ 2010.08.04. 14:30)
Már kijött? Nagyon le vagyok maradva.
Még nem jött ki , csak majd kíváncsi leszek rá
2010. augusztus 04. 20:31
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2010.08.04. 17:43)
Még nem jött ki , csak majd kíváncsi leszek rá
Eredeti nyelven, felirattal már meg lehet szerezni Én is úgy néztem meg
Egyébként szerintem nem volt rossz film
2010. augusztus 04. 21:58
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet (Christo @ 2010.08.04. 20:31)
Eredeti nyelven, felirattal már meg lehet szerezni Én is úgy néztem meg
Ha tehetem, így nézek filmet, nem idegesítem magam a szinkron miatt.
No, amíg szedem, addig pár kép.
Ben mostanában elég jó filmeket csinál, remélem ez is tetszeni fog.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 28. 20:53
House Of Wax |
Végre megnéztem
Egy picit csalódott vagyok mert többre vártam , de azért így sem volt rossz , sőt egész jó volt
Egy picit csalódott vagyok mert többre vártam , de azért így sem volt rossz , sőt egész jó volt
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.