Április 15-én végre Magyarországon is bemutatkozik az Amerikában már kult-sorozattá vált Jersey Shore. A nyolc olasz-amerikai fiatal életét bemutató reality-ben minden a buliról és a szerelemrõl szól.


A jó idõvel együtt beindul a szabadtéri buli szezon… a TV-ben is! Április 15-tõl a magyar Music Television mûsorra tûzi az Amerikában óriási sikert hozó realityt, a Jersey Shore-t. A mûsorban nyolc, olasz felmenõkkel rendelkezõ amerikai fiatal nyári kalandjait követhetjük végig. A csapat tagjai egy New Jersey-i tengerparti lakásba költöznek, mindezt úgy, hogy elõtte még sohasem találkoztak egymással. A szállás azonban nincs ingyen, a srácoknak el kell magukat tartani ahhoz, hogy fizetni tudják a bérleti díjat. A sétány melletti pólóboltban vállalnak munkát, az igazi életük azonban este kezdõdik, amikor kigyulladnak a diszkók fényei, és beindul a zene…

A tavaly nyáron Amerikában felvett epizódok óriási sikert hoztak a magamutogató fiataloknak, akik szókimondó stílusukkal igazi trendet teremtettek a tengerentúlon: a „Guido” kifejezés hallatán minden USA-beli fiatalnak a kigyúrt, barna buli-királyok és –királynõk jutnak az eszükbe. A Jersey Shore mánia végigsöpört az országon, ahol rengeteg rajongói klub, oldal, és tematikus buli tiszteleg a sorozat szereplõi elõtt, most pedig Magyarországon veszi kezdetét a sikerszéria.

A vicces szituációkon, kialakuló szerelmeken nagy összeveszéseken és kibéküléseken kívül a nézõk megismerhetik a New Jersey partvidék kultúráját, zenei életét, és persze a legjobb party helyeket is.

Hajzselét felkenni, legdögösebb szerkót kiválasztani, és irány a Jersey Shore!

Kezdési idõpont:
Premier minden csütörtökön 21.00 órakor dupla epizóddal
Ismétlés vasárnaponként 21 órától és 23:40-kor

user posted image