Starity

Áprilisban negyedszer is apa lesz Ákos!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 09. 18:35 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Viszonylag sokáig sikerült titokban tartaniuk, most azonban már látható jelei is vannak, hogy Ákos felesége ismét babát vár. A negyedik gyerek elõreláthatólag április végén érkezik. A 11 esztendõs Marci, a 8 éves Anna, és az ötödik életévét taposó Kata is örül a kistestvérnek.


"Nagyon boldogok vagyunk! Mindig is nagycsaládról álmodtunk, terveztük és nagyon várjuk a negyedik gyerekünket is" - árulta el az énekes a BEST-nek.

Arra a kérdésre, hogy ezúttal kisfiút, vagy kislányt várnak-e, Ákosék még nem tudtak válaszolni. Egyelõre õk sem tudják, annyit azonban megtudtunk, hogy a család fiútagjai fiúért szorítanak, a lányok egy kislányért.
Egyvalami azonban biztos: az énekes most is felesége mellett lesz a szülõszobán.

"Ez sosem volt kérdés - felelte Ákos. - Mindegyik gyerekem születése megható, mély, közös élmény a feleségemmel. Természetesen most is vele leszek."

Ákos már jó ideje mondogatta feleségének, hogy szeretne újabb jövevényt a családban, és a gyerekek is régóta vágytak már egy kistestvérre. Az örömteli hírt meghitt hangulatban hozták a három gyerkõc tudomására: az elsõ ultrahang-felvételt meglepetésszerûen vetítették le nekik, de nem árulták el, mit fognak látni.
2010. március 09. 19:23 #2
agnes
agnes
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.20.
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
Offline offline
Heh? az utolsó mondatról nem is tudtam...
Yuppi! Új lesz a törvény!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!