Starity

Avatar új jelenetekkel / Titanic 3D-ben

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 13. 00:29 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Új jelenetekkel kerülhet õsszel ismét moziba az Avatar

Az Alice okozta bevételcsökkenést az Avatar õszi újrapremierjével tervezi kompenzálni James Cameron, aki a nézõket extra jelenetekkel és kreatív tálalással próbálná a film ismételt megtekintésére bírni.


James Cameron egy interjúban elmondta, hogy csalódott amiatt, hogy az Alice Csodaországban megjelenésével a legtöbb 3D-s mozi radikálisan csökkentette az Avatar-vetítéseket. Ráadásul Tim Burton filmjének premierje minden idõk hatodik legnagyobb nyitóhétvégéjét produkálta, s ezzel párhuzamosan az Avatar több mint 40%-os bevételcsökkenést kényszerült elszenvedni az eddig megszokott 15% helyett.

A rendezõ elmondta, hogy bár még nem tekinthetõ hivatalosnak a bejelentés, de abban bízik, hogy õsszel ismét moziba kerülhet az Avatar, ugyanis az Alice akár (több) százmillió dollártól is megfoszthatta a filmet. A nagy kérdés, hogy a nézõk kíváncsiak lesznek-e a nyári nagy filmek után egy õszire, de persze ezt, Cameron szerint, el lehet érni azzal, hogy kibõvítik a filmet új jelenetekkel, esetleg valami kreatív dologgal állnak elõ. Eddig az Avatar 2,6 milliárd dollár bevételt hozott világszerte.



James Cameron 2012-ben hozza el a Titanic 3D-t

Már csak alig két év, és a Titanic-ot is megnézhetjük magunknak 3D-ben, hiszen James Cameron azt tervezi, hogy a halhatatlan romantikus történetet kicsit felturbózzák számítógéppel.



Most, hogy egyre csak nõ a térhatású filmeket játszó mozik száma és nemsokára a házimoziban is elérhetõ lesz a technológia, csak idõ kérdése, hogy egyes filmklasszikusok 3D-ben is megjelenjenek, új bemutatót kapjanak. Ha pedig 3D, akkor természetes, hogy az Avatarral nagyot kaszáló James Cameronra gondolunk.

Cameron egyik legjobb, legelismertebb és legsikeresebb filmje a Titanic volt, s a rendezõ a USA Today kérdésére elárulta, hogy tervezik a Titanic 3D bemutatását. Jelen állás szerint, ha minden jól alakul, akkor 2012 tavaszán láthatjuk Leonardo DiCapriót és Kate Winsletet 3D-ben. Azért kell eddig várni, hogy a hajó elindulásának 100. évfordulóját köszönthesse a film új bemutatásra.
2010. március 13. 00:41 #2
- törölt felhasználó -    
A Titanic 3D-ben? Jesszusom, meddig süllyedünk még?? blink.gif mellow.gif unsure.gif
Az Avatarról meg: most se láttam, és õsszel sem tervezem megnézni biggrin.gif
2010. március 13. 00:52 #3
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic
 
StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.07.
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Offline offline
Idézet(Cynthia @ 2010. March 13. - 00:41)
A Titanic 3D-ben? Jesszusom, meddig süllyedünk még?? blink.gif  mellow.gif  unsure.gif

beer.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!