Starity

Drew Barrymore: élő halottat csinálnak magukból a plasztika mániások

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 16. 21:53 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Drew Barrymore meglehetősen éles kirohanást rendezett napjaink egyre inkább elharapózó mániája, a plasztikai beavatkozások ellen.


A magyar származású, 35 esztendős színésznő állítja, sosem fog kés alá feküdni, és egyáltalán nem tudja megérteni azokat, akik ezt megteszik. Nem kimondva ugyan, de nyilatkozatában sejtette, hogy az egyre inkább divattá váló plasztikai műtétek népszerűsége azon kolléganőinek is köszönhető, akik előszeretettel élnek ezzel a lehetőséggel, vélt vagy valós szépségük megőrzéséért.

Barymoore szerint gyilkos dolog ezt tenni, ráadásul nem is igazán áll jól. Hisz egy botox kezelés után szinte élő hullának hatnak az emberek, miután pont az érzelmeket kifejtő idegeket is blokkolja a szer, amelytől oly simának, és „fiatalosnak” tűnik az arcbőr.

Ráadásul, Drew szerint még az sem tisztázott, hogy ez, a néhány évvel ezelőtt elterjedt eljárás hosszútávon milyen mellékhatásokkal járhat. Ezért azt mondja, inkább nézzék egy basset hund kutyának, de sose szabadulna meg ráncaitól ilyen módszerrrel.

Barrymore egyre komolyabb tényezővé válik Hollywoodban, hisz a magyar mozikban néhány héttel ezelőtt debütált a Hajrá Bliss! című filmje, amely első rendezése. Nemsokára pedig 30 esztendeje lesz a pályán, hisz az E.T. forgatásai alatt alig múlt hét esztendős…
2010. március 16. 21:55 #2
tironman
tironman
HQParadise.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.06.
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 774
Azonosító: 5
Offline offline
igaza is van, sokaknak meg kellene tanulni szépen megöregedni és nem szörnyé válni a sok plasztikától.. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok