Oscar díj a Breaking Dawn-nak?
2010. július 15. 16:14
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
szerintem az Oscar kicsit erős jó szeretjük rajongunk érte de ne egy Titanic vagy egy Angol beteg
2010. szeptember 06. 12:25
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline |
szerintemm pedig nagyon is fog de majd meglátjuk:)
2010. október 22. 12:13
simán el tudom képzelni , DE csak akkor ha vissza tudják adni a könyv hangulatát , ugyanis az fantasztikus volt!!
2010. október 22. 12:28
ez egy vicc..én láttam az első két filmet kb.egy közepes költségvetésű TV-film színvonalát üti meg.
nem tudom hogy a következő részek mennyiben lesznek maradandó alkotások de egyvalamit nem árt figyelembe venni a valaha készült legjobb vámpír filmet Az interjú a vámpírral-t sem jelölték a legjobb film kategóriában csupán a zenében és látványtervezésben szerepelt a jelöltek között.de díjat nem kapott és tekintve hogy a New Moon-arany málnára jelölték szöval nem lehet egy kategóriába sorolni a két filmet!Bár a Coppola lány lehet többet kitudna hozni ebből a "lagymatag"vámpír történetből!
nem tudom hogy a következő részek mennyiben lesznek maradandó alkotások de egyvalamit nem árt figyelembe venni a valaha készült legjobb vámpír filmet Az interjú a vámpírral-t sem jelölték a legjobb film kategóriában csupán a zenében és látványtervezésben szerepelt a jelöltek között.de díjat nem kapott és tekintve hogy a New Moon-arany málnára jelölték szöval nem lehet egy kategóriába sorolni a két filmet!Bár a Coppola lány lehet többet kitudna hozni ebből a "lagymatag"vámpír történetből!
2010. október 22. 12:52
Az Oscar elméletileg egy olyan díjkiosztó ahol nem a közönség dönt, hanem egy zsűri, szóval itt abszolút nem biztos a győzelmük.
2010. november 20. 17:03
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
kezd lejárt lemezzé válni a dolog.
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
2011. június 27. 09:18
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
a new moon tényleg nem volt olyan jó, de a BD ??
OSCAR
OSCAR
2011. június 27. 11:43
Oscarra véleményem szerint akkor lesz esélyük ha tényleg visszaadják a könyv hangulatát. Ez eddig igazán egyik filmnél sem sikerült,de ez nem zárja ki hogy most sem fog.
Hajrá! Meglátjuk sikerül-e!
Hajrá! Meglátjuk sikerül-e!
2012. március 07. 23:34
Attól ,hogy Oscar-díjas rendező nem kell ,hogy a Twilight is Oscar-díjas legyen.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.