Bár mi eredetileg is azt gyanítottuk, hogy a Lady GaGa név mögött 4-5 jól sikerül klón, de minimum egy hármas ikerpár állhat, de ha nem is iker, egy igazi testvér feltűnt Lady GaGa mellett. A popsztár most 17 éves húga, Natali karrierjét egyengeti, úgyhogy hamarosan az ő vaginája is reflektor fénybe kerülhet.

Mióta megvádolták Lady Gagát azzal, hogy valójában férfi, szinte nincs is olyan hét, amikor ne villogtatná nemi szervét valamilyen fotón vagy videóban.
A Telephone klipjében azonban valami mást is megvillantott, néhány amerikai pornósztár mellett ugyanis saját húga kapta az egyik fogoly szerepét a börtönös részben. GaGa 17 éves tesója, Natali Germanotta közös jelenetben is szerepel nővérével, együtt keménykednek a rácsok előtt, miközben éppen folyik egy verekedés.
A lányok egyébként állítólag rengeteg időt töltenek együtt, az egyelőre csak Baby GaGa néven emlegetett Natali rendszerint ott van a testvérével a stúdióban, ha az dolgozik. A lány szinte isteníti nővérét, és ha kiszabadul a szülői felügyelet alól, biztosan a nyomdokaiba lép majd. Lady GaGa már be is íratta egy New York-i énektanár, és ha jól megy Natalinak az éneklés, a nyári turnén már nővére háttérénekese lehet.