Robert Pattinson a kelleténél több alkoholt fogyasztott születésnapi buliján és különös ígéretet tett a filmpremierje után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson részegsége és furcsa ígérete
2010. március 21. 07:09
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Pláne hogy szülinapja volt, legalább akkor had rúgjon ki a hámból rendesen.
2010. március 21. 07:37
Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ki nem állhatja ezt a pasit? Most ettől a cikktől függetlenül... Annyira isteníti mindenki, holott bűnronda :S
2010. március 21. 09:04
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline |
Volt egy görbe estéje, és akkor mivan ? Én is ki nem állhatom a csávót, de ez akkor sem kiábrándító. Mondjuk hogy már a film után is kicsit be volt állva az inkább ciki, mint az hogy este a haverjaival mi volt.
2010. március 21. 12:09
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline |
éljen végülis, szerencsétlennek nem májusban van a szülinapja
2010. március 21. 13:50
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline |
Most mit kell ezt annyire felfúni jól érezete magát a születésnapján és kész!!!Nehogy már ő soha ne kapcsolódhason ki!Főleg akkor amikor a szülinapja van!!!
2010. március 21. 16:52
Szerintem is nyugodtan lazíthat néha ő is,hiszen ő is csak ember...az egészet csak felfújja a sajtó hogy legyen valami új hír,amit előadhatnak..
2010. március 21. 16:56
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nem azzal van a baj hogy jól érezte magát ! Hanem inkább a példával amit ezzel mutat ... tudjátok a gyerekeknek meg minden , szerintem nemsokára egy ilyen cikket is kapni fogunk !
Egyébként én sem csípem sőt , még helyesnek sem tartom , de ha valaki szerint helyes akkor ez van ! Különbözőek vagyunk
Egyébként én sem csípem sőt , még helyesnek sem tartom , de ha valaki szerint helyes akkor ez van ! Különbözőek vagyunk
2010. március 21. 16:59
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
bulizott egy jót és hát alaposan megvizslatta a pohár fenekét
és akkor mi van?
az vesse rá az első követ, aki még nem ivott a születésnapján...
ami meg az ígéretet illeti...a csávó már hülyére kereste magát...ez neki aprópénz
és akkor mi van?
az vesse rá az első követ, aki még nem ivott a születésnapján...
ami meg az ígéretet illeti...a csávó már hülyére kereste magát...ez neki aprópénz
2010. március 21. 17:32
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
hmm érdekes fejet vágott, de a szülinapján szerintem tök nyugodtan megteheti mellesleg ezt a kukoricást nem értem csak, ez elég értelmetlen mármint hogy kerül ez majd neki pénzbe? lenyomozzák, hogy ki vett kukoricát, és annak ad pénzt? hehe LOL
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.