Starity

Brittany Murphy: 32-féle gyógyszer hat év alatt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. március 21. 21:06 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Bár a halottkém jelentése szerint illegális szert nem találtak Brittany Murphy holttestében, elképzelhető, hogy az ifjú színésznő mégis a lakásában megtalált, temérdek gyógyszer miatt halt meg, közvetve…


Mint ismeretes a 32 éves Murphy a tragédiát megelőző napokban már súlyos, lázas beteg volt. Majd tavaly december 20-án, vasárnap reggel még inkább rosszabbodott az állapota, több alkalommal hányt az ébredését követően. Végül reggel nyolc óra körül édesanyja talált rá eszméletlenül a fürdőszobában. Feltételezhetőleg zuhanyozás közben érte őt a halál, amelyet egy hirtelen jött szívroham okozott, amelyet a fentebb említett tényezők egyszerre való „fennállása”, valamint a színésznő súlyosbodó tüdőgyulladása idézett elő.

Ám könnyen lehet, hogy Murphy közvetve saját hipochondriájának lett az áldozata. a TMZ.com portál értesülései szerint ugyanis anyakönyvezett nevén, Lola Manilow Murphy-ként 2003 és 2009 között összesen 32 különböző gyógyszert íratott fel orvosaival. Így valóban igaz, hogy illegális szert nem birtokolt, ám az ezekből összeállított „házi patika” akár halálos méreg is lehetett a hosszú évek alatt.

A tabletták között volt többek között allergia elleni gyógyszer és különböző antibiotikumok is. A legveszélyesebb ezek közül a Bioxin volt, amit állítólag öt alkalommal is felírtak számára. Közvetlenül halála előtt is, a már fentebb említett tüdőgyulladását orvosolandó. De szedett még magas vérnyomás elleni szereket, és egyéb tablettákat is. Márpedig, ezek külön-külön adagolására is oda kell figyelni, együtt pedig többségük nem is biztos, hogy szedhető…
2010. március 21. 21:38 #2
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12508
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Anyakönyvezett neve Sharon Bertolotti, édesanyja Sharon Murphy és édesapja Angelo Bertolotti után ...
Ezt a Lolás hülyeséget sehol nem olvastam még, illetve most elkezdtem kattingatni és egy pár helyen ahol ugyanez a cikk megjelent angolul, ott így írják ... ez a copy-paste átka.
A velvetre lefordított cíkk pedig álnévként fordítja, nem születési névként.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok