Milyen bátrak lettek a mai "feltörekvő kis sztárocskák"... Nem rég Kesha, most meg ő.
Majd ha annyi lemezt kiadott, mint MC, utána térjünk vissza erre a nyilatkozatra, ja, hogy ilyen nem lesz...?
Justin szerint Mariah nem viszi már többre
2010. március 26. 16:32
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
hát lehet, hogy van egy sikeres száma, meg hogy mariah most éppen nem olyan jó, de basszus az már 20 éve volt... ő meg hol van? egy éve sem zenél, én is csak a német bravoból ismertem meg és amikor ment a klipje, akkor is azt hittem, hogy lány.. persze jó a hangja - női kivitelben...
2010. május 30. 11:18
Majd akkor dumáljon hogyha olyan jó lessz mint Mariah,vagy mikor nem csak a 12 évesek rajonganak érte
2010. május 30. 11:38
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
Szánalmas... Már a kinézetéről is meg van a véleményem, hát akkor a hangjáról...
2010. június 01. 18:06
Vencsy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 4 Azonosító: 77107 offline |
Bocsika, de nem csak a 12 évesek rajonganak érte..Vannak akik 20 évesen rajonganak érte, úgyhogy ennyii!!
És egyáltalán nem szánalmas..Igenis van olyan jó mint Mariah!!Még jobb is..100000000000-szer jobb!!
És egyáltalán nem szánalmas..Igenis van olyan jó mint Mariah!!Még jobb is..100000000000-szer jobb!!
2010. június 02. 21:54
Mariah nagyon tehetséges Justin egyáltalán nem az...
2010. június 10. 19:17
gaben200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 109732 offline |
Azért Mariah már lerakott valamit az asztalra.
Ki nem állhatom az egy slágeres előadókat...pedig ez a srác az,majd soulja boy sorsára jut.Hamarosan elfelejtik 16 éves...Mariah amikor ez a majom született már rég befutott.Kicsit körül kellene nézni kik manapság hitelesek a zene iparban.......Mariah mindig is az volt,most is az,amíg zenél pedig az is lesz....A hangja meg nem mindenapi
Ki nem állhatom az egy slágeres előadókat...pedig ez a srác az,majd soulja boy sorsára jut.Hamarosan elfelejtik 16 éves...Mariah amikor ez a majom született már rég befutott.Kicsit körül kellene nézni kik manapság hitelesek a zene iparban.......Mariah mindig is az volt,most is az,amíg zenél pedig az is lesz....A hangja meg nem mindenapi
2010. június 26. 10:15
Hát most szerintem Justinnak kéne mennie és Mariah-nak maradnia. Mariah-t se bírom de még mindig jobb mint Justin
2010. július 25. 21:25
Vecyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 497 Csatolások: 47 Azonosító: 125651 offline |
szanszi
Hát most szerintem Justinnak kéne mennie és Mariah-nak maradnia. Mariah-t se bírom de még mindig jobb mint Justin Hát ez nem igaz jó lenne ha nem álítanál ilyenket m.r.a
Hát most szerintem Justinnak kéne mennie és Mariah-nak maradnia. Mariah-t se bírom de még mindig jobb mint Justin Hát ez nem igaz jó lenne ha nem álítanál ilyenket m.r.a
2010. szeptember 05. 17:10
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
Justin jól mondja de azért Mariaht is szeretem
2011. január 13. 19:32
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Minden előttem szólóval egyetértek kivéve WhiteAngel-el(nem leszel ellenvélemény, legalábbis nálam nem az biztos;) ), vencsy95-el, Vecy-vel regi198-al becca-l és forever JBiebs-el.
Tisztázzunk valamit.Mariah immár 21 éve van a szakmában, Dzsásztínka pedig mióta is?Ja igen, egy-két éve...Szomorú, hogy a mai kis sztárocskák rengeteget képzelnek magukról, a kis tini rajongócskák miatt.Nem érdekel:kamu-nem kamu, Justin akkor nyilatkozzon ilyet, ha van már több száma 11-nél.A mai zenei világban már csak ilyen sztárok vannak, és mivel a "rajongótábor" kislányokból áll, lebecsülik az ilyen tehetséges, és sokat elért tényleg sztárokat mint Mariah...Hová jutott ez a világ? bocsánat ezen már csak nevetni lehet
Tisztázzunk valamit.Mariah immár 21 éve van a szakmában, Dzsásztínka pedig mióta is?Ja igen, egy-két éve...Szomorú, hogy a mai kis sztárocskák rengeteget képzelnek magukról, a kis tini rajongócskák miatt.Nem érdekel:kamu-nem kamu, Justin akkor nyilatkozzon ilyet, ha van már több száma 11-nél.A mai zenei világban már csak ilyen sztárok vannak, és mivel a "rajongótábor" kislányokból áll, lebecsülik az ilyen tehetséges, és sokat elért tényleg sztárokat mint Mariah...Hová jutott ez a világ? bocsánat ezen már csak nevetni lehet
2013. január 07. 16:31
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Hát... szerintem nem nagy szám mert én nem is ismerem a nőt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.