Segítség
2011. július 01. 17:43
Idézet (Trinda @ 2011.07.01. 16:39)
Hali! a kérdésem a következő :Kb mennyi idő alatt jelenik meg egy cikk?
Ez lehet akár 10 perctől számítva 2 nap is. Attól függ, mennyi a javítanivaló, vagy mennyi van bent az "adatbázisban."
2 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
DreamerGirl
2011. július 03. 22:45
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
2 nap? Az kicsit sok nem? Habár kevés a hírmoderátor, és sok az önjelölt cikkíró, azért nem hinném, hogy 2 napot kellene várni. Nekem sose kellett annyit. Habár még csak 11 cikket írtam.
Mostanában nem ezzel foglalkozom.
2011. július 03. 23:02
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.07.03. 22:45)
2 nap? Az kicsit sok nem? Habár kevés a hírmoderátor, és sok az önjelölt cikkíró, azért nem hinném, hogy 2 napot kellene várni. Nekem sose kellett annyit. Habár még csak 11 cikket írtam.
Nekem volt egy cikkem, ami majdnem egy hét után jelent meg. Én elkönyveltem, hogy elutasították és egyszer csak megláttam a főoldalon mikor beléptem. Eléggé meg is lepődtem. De egyébként tényleg 1 nap szokott lenni általában maximum. Ez extrém eset volt. Nem hiszem, hogy gyakran előfordul.
2011. július 07. 19:00
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.03. 23:02)
Nekem volt egy cikkem, ami majdnem egy hét után jelent meg. Én elkönyveltem, hogy elutasították és egyszer csak megláttam a főoldalon mikor beléptem. Eléggé meg is lepődtem. De egyébként tényleg 1 nap szokott lenni általában maximum. Ez extrém eset volt. Nem hiszem, hogy gyakran előfordul.
Tehát engem az érdekelne, hogy honnan tudom, hogy benn van a cikkem az adatbázisban?
Na megpróbálom megfogalmazni ezt érthetően. Tehát, miután megírunk egy cikket, kiad egy olyat, hogy 'ezt még a moderátorok átfogják nézni, addig nem kerül publikálásra, míg ez meg nem történik, stb. stb'. Na tehát ha ezt frissítgetem és nem írja ki azt, hogy a tartalom nem jeleníthető meg meg ilyesmi, addig benn van a cikk?
2011. július 07. 19:06
Idézet (Brandy @ 2011.07.07. 19:03)
Én is már annyi cikket irtam 20 már bisztos de soha nem tették ki nem értem!
A helyesírás sokat számít. (:
Na meg a helyes témaválasztás stb., de ezt már ezer helyen leírták.
2011. július 08. 04:49
Idézet (Miah008 @ 2011.07.07. 19:06)
A helyesírás sokat számít. (:
A helyesírás legyen a legkevesebb.. van, hogy valaki beküld egy marha jó cikket EKKORA terjedelemmel, csakhát ékezetek nélkül.. baromi jó ám "újraírni", de megcsináljuk. Sokkal inkább a másolással van a probléma. Sokan úgy vélik, ha kicserélik a Beyoncét énekesnőre, vagy B-re, nem vesszük észre a Ctrl+V-t..
10 felhasználónak tetszik:
Bessie,
dave095,
Twilight6,
kriszti145,
Lindsay019,
Thora_90,
Lady Suzy,
DreamerGirl,
Coco Selly,
anna21
2011. július 23. 15:25
Eva Mendes0új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 156260 offline |
Sziasztok!
Elöször is kérdezném miért töröltétek le a profilomat ,melynek a neve :EVA LONGORIA volt .
Én nem rég regisztráltam az oldalra .
És volt egy kitüntetésem is.
Aminek örültem is
Nagyon szeretném ,hogy válaszoljatok rá minél hamarabb!!!
Ha lehet és ki telik az idötökböl!
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
CSUMI
Elöször is kérdezném miért töröltétek le a profilomat ,melynek a neve :EVA LONGORIA volt .
Aminek örültem is
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
CSUMI
1 felhasználónak tetszik:
Penész
2011. július 23. 15:59
Idézet (Eva Mendes0 @ 2011.07.23. 15:25)
Sziasztok!
Aminek örültem is
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
CSUMI
Aminek örültem is
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
CSUMI
Azért, mert a regisztrációban is benne van, hogy a tagoknak nem lehet megtévesztő nevük. Tehát nem lehet az a neved, hogy Eva longoria, mert ő egy sztár.
2011. július 23. 17:56
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Eva Mendes0 @ 2011.07.23. 15:25)
Sziasztok!
Aminek örültem is
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
CSUMI
És ez is törölve lesz, éppen úgy, mint a Valentina Villalba, a Fernanda Elizalde, vagy az Eva Longoria, mert mindegyik ugyanahhoz az ip címhez kapcsolódik, és akkor a beyaaldama nevű profilt már csak mellékesen említem meg...
7 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Lindsay019,
DreamerGirl,
Coco Selly,
Sugarbird,
evelin0623,
Bessie
2011. július 23. 22:19
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (joe_r @ 2011.07.23. 17:56)
És ez is törölve lesz, éppen úgy, mint a Valentina Villalba, a Fernanda Elizalde, vagy az Eva Longoria, mert mindegyik ugyanahhoz az ip címhez kapcsolódik, és akkor a beyaaldama nevű profilt már csak mellékesen említem meg...
Ahham, és sztár nevével eleve nem lehet regisztrálni.
2 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl,
anna21
2011. július 25. 16:08
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Idézet (joe_r @ 2011.07.23. 17:56)
Akkor a Marichuy nevű profilt miért nem töröltétek? Az egy szereplő!
Penész
2011. július 25. 16:28
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.25. 16:08)
Akkor a Marichuy nevű profilt miért nem töröltétek? Az egy szereplő!
Először is azért, mert az előbbi esetben azért lettek törölve a profilok, mert ugyanarról az ip-címről több profilt is beregisztrált.
Másodszor pedig azért, mert azt viszont semmi nem tiltja, hogy valaki egy sorozat, vagy egy film szereplőjének a sorozatbeli/filmbeli nevén regisztráljon.
Példának okáért, ha valaki Maite Perroni néven regisztrál, az tiltva van, de ha Marichuy néven, az nincs.
Bessie
2011. augusztus 04. 22:07
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Mindenki maga tudja, hogy milyen nevet választ, azt azonban nemárt megjegyezni névválasztásnál, hogy AZ a név lesz a miénk/tietek éveken keresztül!
Oké, szerettek egy sztárt. Ő nevét veszitek fel. De lehet 1-2 év múlva már a fasorba se le lesz, a nevét meg legszívesebben újraírnátok, csakhogy azt nem lehet, max ha törlitek az egész profilotokat! Szóval a névválasztásnál sem árt észnél lenni!
* azt meg nem értem minek kell egy embernek több profil! Olyan ügyes emberke lennél itt, hogy 1 már nem is elég?
Oké, szerettek egy sztárt. Ő nevét veszitek fel. De lehet 1-2 év múlva már a fasorba se le lesz, a nevét meg legszívesebben újraírnátok, csakhogy azt nem lehet, max ha törlitek az egész profilotokat! Szóval a névválasztásnál sem árt észnél lenni!
* azt meg nem értem minek kell egy embernek több profil! Olyan ügyes emberke lennél itt, hogy 1 már nem is elég?
2011. augusztus 04. 22:20
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.08.04. 22:07)
Mindenki maga tudja, hogy milyen nevet választ, azt azonban nemárt megjegyezni névválasztásnál, hogy AZ a név lesz a miénk/tietek éveken keresztül!
Viszont azt én érdekesnek tartom, pontosabban nem értem, hogy a régebbi témáknál a témanyító neve pl.: Brittany20 - És most Brittany, vagy azt hiszem régebben El Mexicanonak se ez volt a neve, hanem TheMexchikan vagy nemtudom.
De olyat is láttam, hogy bizonyos miax3 nyitotta a témát, és xBlondie adatlapjára dobott.
Egyébként ezzel nincs semmi bajom, csak mondom, nem akarok kekeckedni, de szerintem amúgy is a felsorolt tagok sok mindent tettek itt a fórumon, ugyhogy ez legyen a legkevesebb. Inkább meg is húzodok keményen, mert én is sztár névvel regisztráltam.
2011. augusztus 04. 22:26
BessieJung Kook |
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.04. 22:20)
Viszont azt én érdekesnek tartom, pontosabban nem értem, hogy a régebbi témáknál a témanyító neve pl.: Brittany20 - És most Brittany, vagy azt hiszem régebben El Mexicanonak se ez volt a neve, hanem TheMexchikan vagy nemtudom.
De olyat is láttam, hogy bizonyos miax3 nyitotta a témát, és xBlondie adatlapjára dobott.
Egyébként ezzel nincs semmi bajom, csak mondom, nem akarok kekeckedni, de szerintem amúgy is a felsorolt tagok sok mindent tettek itt a fórumon, ugyhogy ez legyen a legkevesebb. Inkább meg is húzodok keményen, mert én is sztár névvel regisztráltam.
Régebben igen, sokan kértek névváltoztatást. Túl sokan. Szóval egy idő után a főnök úgy döntött itt a vége, fuss el véle! Nem volt kivételezés náluk, hisz mások is váltottak nevet. Csak azok lehet nem annyira "ismertek" mint az általad említett tagok.
Egyébként semmi bajom a sztárnévvel, csak azt mondtam nem árt átgondolni ki milyen nevet választ.
2011. augusztus 09. 10:55
Nem enged avatart feltölteni a fórumra. Régen mindig engedte, most meg azt írja ki, hogy az avatar lecserélve és semmi változás. Tipp?
Szerk: Egy újraindítás csodákra képes.
Szerk: Egy újraindítás csodákra képes.
2011. augusztus 13. 15:12
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nem az oldallal kapcsolatos. Tudtok mondani egy oldalt, ahonnan le tudom töleni vagy online nézni a Harry Potter összes részét (csak az első a fontos). Előre is köszönöm.
Lenne egy kérdésem, nem az oldallal kapcsolatos. Tudtok mondani egy oldalt, ahonnan le tudom töleni vagy online nézni a Harry Potter összes részét (csak az első a fontos). Előre is köszönöm.
2011. augusztus 13. 15:17
Idézet (supergirls13 @ 2011.08.13. 15:12)
Sziasztok!
a google jó barát
ha megerőltetnéd magad,akkor be kellene írnod,hogy harry potter online vagy letöltés
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.