Segítség
2011. szeptember 04. 12:06
Idézet (Toxic @ 2011.09.04. 12:05)
Hány hozzászólás után lehet saját titulusom? Mert nemrég léptem át az ezret...
már áttudod állítani,ha rámész a profilod szerkesztésére és az alapadatokra
2011. szeptember 05. 23:45
ziko14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 67059 offline |
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy nem tudok az oldalra képet rakni. Vagy is megpróbáltam a képfeltöltésnél,de aztán a cikkem le lett törölve. A képtárolónál azt írja ki nekem,hogy átmenetileg nem üzemel... lehet mást is használni vagy erre kell várnom?? HELP.. Előre is köszi!!! Ja és véleményt sem tudok a sztárokhoz írni... pedig tudtam írni...
2011. szeptember 06. 03:14
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (ziko14 @ 2011.09.05. 23:45)
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy nem tudok az oldalra képet rakni. Vagy is megpróbáltam a képfeltöltésnél,de aztán a cikkem le lett törölve. A képtárolónál azt írja ki nekem,hogy átmenetileg nem üzemel... lehet mást is használni vagy erre kell várnom?? HELP.. Előre is köszi!!! Ja és véleményt sem tudok a sztárokhoz írni... pedig tudtam írni...
Hova nem tudsz képet feltölteni? Profil oldaladra, vagy a fórumba, a képes részleghez? A cikked hogy jön ide. Nem igazán értem. Sry
Egyébként ha képfeltöltő oldalt keresel, akkor nagy választékod van. (kephost, photobucket, imageshack ... csak hogy egy párat említsek. )
1 felhasználónak tetszik:
evelin0623
2011. szeptember 07. 21:02
ziko14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 67059 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.09.06. 03:14)
Hova nem tudsz képet feltölteni? Profil oldaladra, vagy a fórumba, a képes részleghez? A cikked hogy jön ide. Nem igazán értem. Sry
Egyébként ha képfeltöltő oldalt keresel, akkor nagy választékod van. (kephost, photobucket, imageshack ... csak hogy egy párat említsek. )
Köszi! A cikkem meg úgy jön ide,hogy a képfeltöltés oldalra tettem fel képeket és ide a linket ,de ki lett moderálva és arra gondoltam biztos,hogy rossz oldalt választottam vagy nem tudom. De azért köszi!!
2011. szeptember 12. 15:34
Idézet (Elody @ 2011.08.31. 13:55)
Hol lehet cikket beküldeni az "Élet" kategóriába?
Ugyanúgy küldöd be, mint a többit, a hírmoderátorok majd átteszik az Élethez – maximum írd oda a Megjegyzés a szerkesztőknek részhez, hogy elvileg az élethez írtad
2011. szeptember 19. 13:50
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Lenne egy kérdésem! Van egy olyan rész mások adatlapján, h közös kedvencek. Na olyat hogy lehet, az én adatlapomon miért nincs? Légyszi segítsetek, aki válaszol levélbe írja, köszi!
2011. szeptember 19. 15:31
Idézet (Elody @ 2011.09.19. 13:50)
Lenne egy kérdésem! Van egy olyan rész mások adatlapján, h közös kedvencek. Na olyat hogy lehet, az én adatlapomon miért nincs? Légyszi segítsetek, aki válaszol levélbe írja, köszi!
Mert ez a másik illetőre és rád vonatkozik. Tehát ha felmész XY adatlapjára, azért írja ki a közös kedvenceket, mert beveszi a pakliba a Te és az Ő kedvenceit.
2011. szeptember 19. 20:02
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline |
Idézet (Sellycica @ 2011.09.19. 19:55)
Helló, lenne egy kérdésem.Hol lehet adatlapokat csinálni?
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
Írd be a sztárkeresőbe a sztár nevét. Kidobja, hogy létezik-e az a starityn vagy sem, ha nem akkor ezt a szöveget fogod látni:
A keresés nem hozott eredményt. Kérjük próbáld más feltételekkel, ill. ellenőrizd a keresőszó helyességét.
Ha így sem jársz sikerrel, hozd létre a sztár adatlapját és legyél te a szerkesztője!
És ha rákattintasz a hozd létre a sztár adatlapját onnantól szerintem magától értetődő!
2011. szeptember 19. 20:05
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4855 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline |
Idézet (Emily O. @ 2011.09.19. 20:02)
Írd be a sztárkeresőbe a sztár nevét. Kidobja, hogy létezik-e az a starityn vagy sem, ha nem akkor ezt a szöveget fogod látni:
A keresés nem hozott eredményt. Kérjük próbáld más feltételekkel, ill. ellenőrizd a keresőszó helyességét.
Ha így sem jársz sikerrel, hozd létre a sztár adatlapját és legyél te a szerkesztője!
És ha rákattintasz a hozd létre a sztár adatlapját onnantól szerintem magától értetődő!
Köszönöm.
2011. szeptember 22. 19:44
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Az én kérdésem a legkevésbé sem tartozik ide. Igazából a fórumon sehova, de a dumcsiban nem kaptam választ és kezd sürgőssé válni a kérdés. Remélem valaki tud válaszolni.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hol lehet szép formájú, színezett, üres üveget kapni, ami piásüvegnek alkalmas. Ötletek? (Olyan ötletet már kaptam, hogy kukázzam ki a konténerből. Komoly válaszokat kérnék.)
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hol lehet szép formájú, színezett, üres üveget kapni, ami piásüvegnek alkalmas. Ötletek? (Olyan ötletet már kaptam, hogy kukázzam ki a konténerből. Komoly válaszokat kérnék.)
2011. szeptember 22. 20:29
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.22. 19:44)
Az én kérdésem a legkevésbé sem tartozik ide. Igazából a fórumon sehova, de a dumcsiban nem kaptam választ és kezd sürgőssé válni a kérdés. Remélem valaki tud válaszolni.
Hú, hát ez fogós kérdés.. Mire kellene?
Szerintem valami barkács- vagy nagyobb méretű hobbiboltban (ami nem csak ilyen sarki kis üzlet) lehet kapni. Ha meg olyan kell, akkor haveroknál szekrény tetején csak akad egy-két szép példány
Rap4ever8
2011. szeptember 22. 21:12
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2011.09.22. 20:29)
Hú, hát ez fogós kérdés.. Mire kellene?
Szerintem valami barkács- vagy nagyobb méretű hobbiboltban (ami nem csak ilyen sarki kis üzlet) lehet kapni. Ha meg olyan kell, akkor haveroknál szekrény tetején csak akad egy-két szép példány
Eckü szülinapjára szeretném megfesteni a Négy Évszak albumborítón lévő fát egy házipálinkával teli üvegre. Teljesen új üvegre lenne szükségem, mert zárjegy nélküli kell + az sem árt, ha nem kell órákig kaparásznom a ragasztót az üvegről, hogy használható legyen. Mindenképpen szétnézek még pár helyen, de eddig sehol nem találtam. A tippet köszi.
2011. szeptember 23. 10:41
Idézet (Domcicc @ 2011.09.22. 21:55)
Feltétlenül színesnek kell lennie? Hobbiboltban tuti kapni, de van művészellátó is, ott meg aztán pláne lehet kapni mindenfélét.
Hobbiboltban csak átlátszót találtam. Végső esetben az is jó lesz, de az igazán tökéletes az lenne, ha nem átlátszó nagyon halvány bézs lenne. Ilyen művészellátó boltot hol találok? Jövő héten úgyis megyek Pestre akkor már ezt is elintézném. Bár van még egy hónap, de minimum 1 hétre szükségem lesz, hogy mindkét üveget megcsináljam, mert a bandában duplaszülinap lesz. Ja és persze nagyon köszönöm a választ.
Domcicc
2011. szeptember 24. 15:35
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy a PhotoScape-t hol lehet letölteni magyarul,biztonságosan(hogy nem szedek le vírust,vagy valami).
Elsősorban olyanhoz megy a kérdésem,aki már töltött le onnan és teljesen biztonságos
Köszönöm előre is
(szerk:mivel úgy is elfelejtem,hogy feltettem ezt a kérdést,lehetne priviben? köszönöm!)
Azt szeretném megtudni,hogy a PhotoScape-t hol lehet letölteni magyarul,biztonságosan(hogy nem szedek le vírust,vagy valami).
Elsősorban olyanhoz megy a kérdésem,aki már töltött le onnan és teljesen biztonságos
Köszönöm előre is
(szerk:mivel úgy is elfelejtem,hogy feltettem ezt a kérdést,lehetne priviben? köszönöm!)
2011. szeptember 27. 16:50
Az lenne a kérdésem, hogy az évről évre részben hogy tudok lecserélni egy képet? Hiába törlöm ki a régit mindig az kerül vissza. Eddig meg tudtam oldani úgy, hogy a régit kitöröltem, elmentettem kép nélkül és utána elfogadta az új képet, de most hiába mentem el kép nélkül mégis a régi kerül vissza, ha új képet akarok felrakni. Valakinek ötlet, hogy ezt hogy lehet megoldani?
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
evelin0623
2011. szeptember 27. 16:51
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.27. 16:50)
Az lenne a kérdésem, hogy az évről évre részben hogy tudok lecserélni egy képet? Hiába törlöm ki a régit mindig az kerül vissza. Eddig meg tudtam oldani úgy, hogy a régit kitöröltem, elmentettem kép nélkül és utána elfogadta az új képet, de most hiába mentem el kép nélkül mégis a régi kerül vissza, ha új képet akarok felrakni. Valakinek ötlet, hogy ezt hogy lehet megoldani?
Frissíts, vagy várj egy kicsit. Ilyen gyakran előfordul. A régit mutatja még egy darabig, de aztán lehet látni az újat.
2 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8,
evelin0623
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.