Sziasztok!
Már sok helyen láttam, hogy egy hozzászólást elküldesz, de több válaszra válaszolsz.Hogy lehet olyat csinálni?
Segítség
2011. december 26. 14:24
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Idézet (Corby @ 2011.12.26. 14:11)
Sziasztok!
Már sok helyen láttam, hogy egy hozzászólást elküldesz, de több válaszra válaszolsz.Hogy lehet olyat csinálni?
A legegyszerűbb módszer, ha be kpntroll C-zed azokat amikre válasszolni akarsz és bemásolod a fönti idézet menüben.
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2012. január 24. 20:42
Sziasztok!
Avatart szeretnék változtatni de nem sikerül, kiválasztom a képet, de azt írja hogy hibás fájl. Mi lehet a baj? Pedig direkt 100x100-as. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
Avatart szeretnék változtatni de nem sikerül, kiválasztom a képet, de azt írja hogy hibás fájl. Mi lehet a baj? Pedig direkt 100x100-as. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
2012. január 24. 21:59
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Krissy 98 @ 2012.01.24. 20:42)
Sziasztok!
Nem tudom mi lehet a baj nálad. Én ki tudtam cserélni.
2012. január 24. 22:04
Idézet (Bessie @ 2012.01.24. 21:59)
Nem tudom mi lehet a baj nálad. Én ki tudtam cserélni.
Esetleg MB határ van mozgó avatarnak? vagy a képkockák száma meg van szabva?
2012. január 24. 22:17
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Krissy 98 @ 2012.01.24. 22:04)
Esetleg MB határ van mozgó avatarnak? vagy a képkockák száma meg van szabva?
valaki mintha írta volna, hogy 6 MB felettit nem fogad el.
2012. január 24. 22:23
Idézet (Bessie @ 2012.01.24. 22:17)
valaki mintha írta volna, hogy 6 MB felettit nem fogad el.
De ez csak 2,93 MB-os Na mindegy egy kicsit lerövidítettem így hátha elfogadja.
Na így már jó, lehet túl hosszú volt
2012. január 24. 22:27
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (Krissy 98 @ 2012.01.24. 22:23)
De ez csak 2,93 MB-os Na mindegy egy kicsit lerövidítettem így hátha elfogadja.
Szerintem az volt a baj, hogy 2 MB-nál nagyobb volt. Azt hiszem, hogy e felettit már nem enged fel.
2012. február 07. 21:10
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Nalla @ 2012.02.07. 19:04)
Szeretném szerkeszteni egy énekes életrajzát, hogy tehetem ezt meg?
Írj nekem egy privit, hogy kinek az életrajzáról van szó, akkor tudok neked széleskörűen válaszolni.
2012. február 21. 21:51
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Hello mindenkinek. Itt bármilyen segítséget lehet kérni ?
Mert én nem az oldallal kapcsolatba szeretnék segítséget kérni...
csupán egy kérdésem van, és totál nem tudom mit tegyek : SS
Mert én nem az oldallal kapcsolatba szeretnék segítséget kérni...
csupán egy kérdésem van, és totál nem tudom mit tegyek : SS
2012. február 21. 22:14
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
bár úgy látom nem
2012. február 21. 22:16
Idézet (nicol bellox @ 2012.02.21. 22:14)
bár úgy látom nem
De hogy ha nem írod le hogy mi a bajod, akkor valószínűleg senki nem fog tudni segíteni. Írd le, aztán majd kiderül hogy van-e aki meg tudja oldani a dolgot
2012. február 21. 22:26
nicol belloxHuncut |
Idézet (Cynthia @ 2012.02.21. 22:16)
De hogy ha nem írod le hogy mi a bajod, akkor valószínűleg senki nem fog tudni segíteni. Írd le, aztán majd kiderül hogy van-e aki meg tudja oldani a dolgot
Rendben, köszi : )
Csak egy kérdésem lenne, bár lehet sokan hülének néznek emiatt, bár nem tudom. Na a lényeg, hogy szeretnék venni valamit Amerikából, egy elektronikai cuccot, ami nem kompatibilis a magyar konnektorral, szóval szükség van konnektor átalakítóra. A baj , hogy totál tele lett dumálva a fejem, hogy az veszélyes, meg, hogy bármikor belémcsaphat az áram. . . stb, szóval hogy nem biztonságos. . . . : SS
Van aki használ konnektor átalakítót, és nem esett semmi baja ?! mármint amerikai termékhez...
Húú ez így most kajak úgy hangzik mintha valami hüle lennék, közbe csak nagyon szeretnék valamit, amit itt nem lehet venni Magyaro-n , na meg sose használtam még Amerikából semmi elektronikus terméket.
Szóval amelyik termékről van szó, az az az amerikai V-hez , áramerősséghez készült, és ott más az áramerősség mint nálunk..
230V és 110V között nagy a különbség. .
Szóval az a kérdésem még, hogy veszélyes lehet ?
2012. február 21. 22:32
Idézet (nicol bellox @ 2012.02.21. 22:26)
Rendben, köszi : )
Csak egy kérdésem lenne, bár lehet sokan hülének néznek emiatt, bár nem tudom. Na a lényeg, hogy szeretnék venni valamit Amerikából, egy elektronikai cuccot, ami nem kompatibilis a magyar konnektorral, szóval szükség van konnektor átalakítóra. A baj , hogy totál tele lett dumálva a fejem, hogy az veszélyes, meg, hogy bármikor belémcsaphat az áram. . . stb, szóval hogy nem biztonságos. . . . : SS
Van aki használ konnektor átalakítót, és nem esett semmi baja ?! mármint amerikai termékhez...
Húú ez így most kajak úgy hangzik mintha valami hüle lennék, közbe csak nagyon szeretnék valamit, amit itt nem lehet venni Magyaro-n , na meg sose használtam még Amerikából semmi elektronikus terméket.
Szóval amelyik termékről van szó, az az az amerikai V-hez , áramerősséghez készült, és ott más az áramerősség mint nálunk..
Jelentem, élek még
Ilyet használok, én a laptopomat vettem Kanadában, itt Magyarországon pedig ugye ezzel az átalakítóval használom. Engem még nem rázott meg (kicsit sem), annyi szépséghibája van a dolognak, hogy meglazult pár hete ez az izé, és ki kell támasztani - de amúgy semmi biztonsági problémám nem volt majd' egy év alatt
Annyit viszont tanácsolnék, hogy a több ezer forintos átalakítókat kerüld ha nem vagy milliomos, mert az 5-600 forintos is ugyan olyan jó.
Egyébként nekem meg sem fordult ilyen biztonsági probléma anno a fejemben mielőtt vásároltam Saját vélemény: nem veszélyes
2012. február 21. 22:40
nicol belloxHuncut |
Idézet (Cynthia @ 2012.02.21. 22:32)
Jelentem, élek még
Ilyet használok, én a laptopomat vettem Kanadában, itt Magyarországon pedig ugye ezzel az átalakítóval használom. Engem még nem rázott meg (kicsit sem), annyi szépséghibája van a dolognak, hogy meglazult pár hete ez az izé, és ki kell támasztani - de amúgy semmi biztonsági problémám nem volt majd' egy év alatt
Annyit viszont tanácsolnék, hogy a több ezer forintos átalakítókat kerüld ha nem vagy milliomos, mert az 5-600 forintos is ugyan olyan jó.
Egyébként nekem meg sem fordult ilyen biztonsági probléma anno a fejemben mielőtt vásároltam Saját vélemény: nem veszélyes
Köszönöm a választ : ))
Először én sem féltem, csak ma lett teledumálva fejem, azt mondta, hogy mivel más ott az áramerősség ezért itt nem is működne jól , vagy ha igen simán áram kisülés lenne, vagy micsoda, és simán meg is rázhat..: SS
Na meg, hogy mivel amerikai, ha tönkremegy nem tudom szervizbe vinni
Naa de én bízok benne, hogy semmi rossz dolog nem lesz, és mielőbb meg is rendelem : )
2012. február 21. 22:49
Idézet (nicol bellox @ 2012.02.21. 22:40)
Köszönöm a választ : ))
Először én sem féltem, csak ma lett teledumálva fejem, azt mondta, hogy mivel más ott az áramerősség ezért itt nem is működne jól , vagy ha igen simán áram kisülés lenne, vagy micsoda, és simán meg is rázhat..: SS
Naa de én bízok benne, hogy semmi rossz dolog nem lesz, és mielőbb meg is rendelem : )
Mit akarsz venni? Persze ha nem titok.
Egyébként szervízbe tudod vinni, csak nem garanciálisan szvsz.
Szerintem Amerikában jobban ügyelnek a biztonsági dolgokra (aztán majd jön valaki lehurrogni hogy no de Amerika így meg úgy undorító), meg nekem nem volt problémám, remélem neked sem lesz
2012. március 21. 17:41
Olyan kérésem lenne, hogy ha van olyan aki spanyolul tanul a Gente-könyvekből, akkor a második részből a táncos leckét be tudná nekem szkennelni? A könyv elején van, igazából már arra sem emlékszem hogy kiről van szó (táncosnőről), viszont ez alapján szeretnék egy dolgozatot megírni, letölteni viszont nem tudom a könyvet, nem találtam
2012. március 21. 18:26
BessieJung Kook |
Idézet (Cynthia @ 2012.03.21. 17:41)
Olyan kérésem lenne, hogy ha van olyan aki spanyolul tanul a Gente-könyvekből, akkor a második részből a táncos leckét be tudná nekem szkennelni? A könyv elején van, igazából már arra sem emlékszem hogy kiről van szó (táncosnőről), viszont ez alapján szeretnék egy dolgozatot megírni, letölteni viszont nem tudom a könyvet, nem találtam
Nem tudod a könyv pontos címét? Úgy könnyebb lenne rákeresni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.